Luni-Vineri 9-16

Tastatura Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard II, Layout US, Black

ID Produs: 145806

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Tastaturi

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Tastatura Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard II, Layout US, Black de la Lenovo

Recomandat:Birou
Format:Slim
Tehnologie:Wireless
Interfata tastatura:USB
Frecventa:2.40 GHz
Numar taste:84
Layout tastatura:US
Dimensiuni:341 x 201 x 33 mm
Greutate:686 g
Culoare:Negru
Altele:Cablu alimentare USB-C
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir

Opiniile clientilor despre Tastatura Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard II, Layout US, Black

Rating general:
5
5 (3)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Adi (Cluj-Napoca) - acum 3 ani

Ca utilizator (si fan) lenovo tastatura asta este perfecta. Am folosit cativa ani inainte primul model al acestei tastaturi, varianta cu fir. In special la varianta II, atat trackpoint-ul cat si tastatura functioneaza foarte bine, nu are niciun lag. Recomand trackpoint-ul de la Lenovo in general, e cea mai ergonomica optiune si incet incet renunt la mouse/trackpad. Am incercat Logitech Craft si MX Keys insa sunt mult sub ce ofera aceasta tastatura cu toate briz brizurile pe care le au.
Recomand tastatura si la cei care nu au tastatura lenovo. Eu folosesc in combinatie cu un Apple Trackpad 2 (cu fir pt windows) (+ monitor extern si laptop cu capac inchis) si merg foarte bine impreuna intrucat dimensiunea redusa a tastaturii ajuta la ergonomie in combinatie cu trackpad-ul de la Apple.

1/ schimbatul tastei fn cu ctrl sa fie posibil si la tastatura externa. deocamdata nu ma deranjeaza fiindca si la laptop e configuratia standard a lenovo.
2/ ma deranjeaza in schimb FnLock ca nu e standard pe F1-F12; ramane becul aprins la tasta escape din cauza asta atunci cand folosesti tastatura, pana acum nu am gasit cum sa inversez si sa fie default F1-F12.

Recomand, o tastatura excelenta.

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Andrei (Tomesti) - acum 3 ani

tastura e fix ceea ce ma asteptam, si cu extra, clar o tastatura orientata catre o nisha de cumparatori
avand si prima versiune de ceva ani, sunt deja obisnuit cu layout-ul (FN > CTRL layout) cu tracking point (de care sunt foarte incantat, si fiind motivul principal pentru care am ales tastatura asta)
ce e super fain la aceasta noua versiune e ca are si pe radio comunicarea (nu doar BT) ceea ce imi permite , fiind atasat receiver-ul la monitor, care e ca un hub usb, sa il folosesc intre doua calculatoare
scriu comentul acesta binenteles cu tastura cumparata :)

pretul cam piperat, la nivel de tastura mecanica cu RGB. Nici ambalajul nu e ceva extraodinar, e pur si simplu o cutie de carton, dar pana la urma cumperi produsul nu cartonul, dar la banii astia ar fi fost frumos un pic mai multa atentie la detaliile de marketing. Pacat ca nu e un model si de la Dell, sau alti producatori, in acelasi format tenkeyless si cu tracking point, sa fie mai variata oferta si concurenta mai puternica. Vad ca un "monopol" al Lenovo

am cumparat-o cu emotii, nestiind nimic de site. Am cautat modelul asta si pe site-uri "mari" si de la noi si de afara, si la noi fiind "parteneri gold lenovo", si din pacate cu raspunsuri negative
deci pana acum nota 10 site-ului, primit repede,exact ce am dorit

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Theodor (Bucuresti) - acum 3 ani

Foarte buna tastatura. Este exact ca tastatura laptopului de la serviciu. DWYN este singurul magazin din Romania unde am gasit-o. Pentru cine o cauta: da, este versiunea 2 a tastaturii ThinkPad TrackPoint. 5 stele pentru tastatura si pentru livrare (5 zile lucratoare).

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #145806 | Cod producator: Lenovo 4Y40X49493
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.