Luni-Vineri 9-16

Kit Tastatura + Mouse Microsoft Desktop 850, Wireless, Negru

ID Produs: 134914


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Tastaturi

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Kit Tastatura + Mouse Microsoft Desktop 850, Wireless, Negru de la Microsoft

Libertate wireless si securitate la un pret accesibil

Bucurati-va de libertatea si comoditatea tehnologiei wireless. Puteti sa va indepartati la 5 metri de PC fara a pierde conectivitatea wireless. Sau luati mouse-ul separat pentru a-l utiliza cand calatoriti – dispozitivul de emisie-receptie de mici dimensiuni se introduce convenabil in partea de jos a mouse-ului atunci cand trebuie sa-l impachetati pentru a pleca. Configurarea tastaturii si mouse-ului este simpla – introduceti bateriile, conectati minusculul dispozitiv de emisie-receptie si incepeti sa tastati! Aceasta tastatura dispune, de asemenea, de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES), conceputa pentru a ajuta la protejarea informatiilor prin criptarea apasarilor pe taste.

   

Conexiune wireless fiabila

Beneficiati de tehnologia wireless de 2,4 gigahertzi (GHz), care va ofera o conexiune fiabila pe o raza de actiune de pana la 4,5 metri, practic fara interferente.

 

Criptare pe 128 de biti Advanced Encryption Standard (AES)


Aceasta tastatura dispune de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES), conceputa pentru a ajuta la protejarea informatiilor prin criptarea apasarilor pe taste. Fiecare tastatura este imperecheata in permanenta cu receptorul sau in fabrica, prin urmare nu sunt partajate niciodata informatii importante prin transmisie radio.

 

Proiectat pentru confort in ambele maini

Confort superior proiectat sa se potriveasca fie in mana dreapta, fie in mana stanga.

 

Tehnologie optica Microsoft


Tehnologia de pozitionare optica precisa asigura un control cu reactie rapida al cursorului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata mouse Wireless
Interfata tastatura Wireless
Tehnologie Fara fir
Kit Da
Interfata receiver USB
Continut pachet Tastatura + mouse
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.