Luni-Vineri 9-16

Telefon mobil EVOLVEO EasyPhone EP850 pentru seniori, Dual Sim, 2G, Argintiu

ID Produs: 176619

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

279,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +22,32 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +39,06 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 11.37 lei/luna

Descriere Telefon mobil EVOLVEO EasyPhone EP850 pentru seniori, Dual Sim, 2G, Argintiu de la Evolveo

Operare ușoară și butoane mari practice

EVOLVEO EasyPhone EB poate fi controlat convenabil cu butoane mari și practice. Acestea sunt suficient de separate pentru a facilita scrierea mesajelor SMS și introducerea numerelor de telefon. Opt butoane de apelare rapidă pot fi setate pentru a apela numerele de telefon preferate.

Apel SOS și SMS cu locația

Telefonul este echipat și cu o tastă SOS, care formează automat numere de telefon predefinite și trimite un mesaj de urgență cu informații despre locația aproximativă. De asemenea, puteți selecta cinci numere de telefon pentru a le forma și a primi un mesaj SMS. Telefonul folosește internetul mobil GSM pentru a stabili situația. Precizia poziționării depinde de acoperirea rețelei GSM - în orașe precizia variază de la zece la câteva sute de metri, în afara orașelor poziționarea este mai puțin precisă.

Butoane dedicate pentru control ușor

Pentru a face telefonul cu adevărat ușor de utilizat, acesta a fost echipat cu mai multe butoane separate. Puteți debloca sau bloca cu ușurință tastatura cu cheia mecanică. Butoanele suplimentare sunt rezervate pentru controlul volumului, blițului și radio FM.

Lanterna de mare putere

Telefonul are o lumină dublă foarte puternică care poate fi aprinsă cu butonul din lateralul telefonului.

Radio FM încorporat

Radioul FM încorporat, combinat cu reglarea automată a posturilor și un difuzor puternic, face ca ascultarea posturilor de radio preferate să fie mai plăcută. Nu este nevoie să conectați o cască pentru a primi semnalul radio, antena este integrată direct în dispozitiv. Pentru a porni radioul FM, telefonul este echipat cu o cheie mecanică suplimentară pe partea laterală a dispozitivului.

Stație de încărcare și autonomie foarte mare a bateriei

Telefonul vine și cu o stație de încărcare la îndemână în care puteți introduce pur și simplu dispozitivul și va începe să încarce automat bateria. Suportul este echipat cu un indicator LED care vă informează despre starea de încărcare. Bateria de 1400 mAh vă menține telefonul să funcționeze foarte mult timp. În modul de așteptare, telefonul poate rezista până la 2 săptămâni fără încărcare.

Tip de telefon Telefon mobil clasic
Slot pentru cartela SIM Dual Sim
Tehnologii GPRS
Conexiune Bluetooth
   
Culoare Argintiu
Dimensiuni 61 x 14 x 130 mm
Greutate 115 g

AFIŞA

Dimensiunea afisajului 2,3 inchi
Rezolutie (pixeli) 320 x 240

MEMORIE

Slot pentru card de memorie MicroSDHC

 

Numarul de camere 1

ALIMENTARE ELECTRICA

Tip baterie Li-Ion
Capacitatea bateriei 1400 mAh

 

  • Display
    • Diagonala
      2.3
  • General
    • Tip telefon
      Telefon Clasic
    • Sloturi Sim
      Dual Sim
    • Culoare
      Argintiu
    • Sistem de operare
      Dedicat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.