Luni-Vineri 9-16

Televizor Allview QL50ePlay6100-U, 126 cm, Smart, Android, 4K Ultra HD, QLED, Clasa G, Negru

ID Produs: 187517

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.859,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +148,80 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +260,40 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 75.78 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Televizor Allview QL50ePlay6100-U, 126 cm, Smart, Android, 4K Ultra HD, QLED, Clasa G, Negru de la Allview

Allview QLED. Realitatea transpusa prin tehnologie.

 

 

Experimenteaza o noua forma a realitatii

Cu ajutorul tehnologiei premium Quantum Dot, televizoarele Allview QLED redau 100 % volumul de culori, oferind culori vibrante, vii, in imagini parca „rupte din realitate”. Claritatea, acuratetea, profunzimea si nivelul ridicat de puritate al culorilor sunt rezultatul tehnologiei transmisive QLED, care duc experienta de vizionare la un nou nivel.  

 

 

Imaginile prind viata

Nano-particulele Quantum Dot transforma lumina in milioane de culori, oferindu-ti o experienta vizuala reala ce te transpune intr-o lume invadata de culori, texturi, detalii. Fiecare imagine, fiecare cadru, fiecare tranzitie iti rasfata vazul si iti permite sa pasesti dincolo de ecran, transformand experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat.

Limita dintre realitate si tehnologie

Cu unul din cele mai avansate motoare de procesare a imaginii, MStar Advanced Color Engine PRO, avand la baza tehnologii inovatoare pentru reproducerea si prelucrarea culorilor, SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager si Color Stain Removal Technology, televioarele Allview QLED ofera imagini cernute prin ochii regizorului, ce redau cu exactitate emotia fiecarui cadru, trairea fiecarui subiect si culoarea fiecarui detaliu. Imaginile nu au fost niciodata mai detaliate, culorile niciodata mai impresionate, iar experienta de vizionare niciodata mai aproape de perfectiune.

 

 

Contrast si luminozitate, optimizate cadru cu cadru

Pentru o redare cat mai fidela a continutului, televizoarele Allview QLED integreaza display-uri de tip VA si un trio de tehnologii, Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming si MaxVivid, ce creeaza echilibrul perfect intre contrast ridicat, lumina si culoare. In plus, scenele intunecate cu nuante de negru profund, isi pastreaza nivelul original de detaliere, creand o iluzie a realitatii ce nu poate fi distinsa de catre ochiul uman. Orice lumina, umbra, sclipire, contrast, reflexie sau linie fina contribuie la realizarea unui experiente de vizionare captivante, ce contopeste lumea privitorului cu o noua realitate.

 

 

Exploreaza fascinanta lume a detaliilor

HDR 10 este optiunea de prima clasa pentru redefinirea divertismentului la domiciliu, multumita inovatiilor in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care iti permite sa vezi continutul prin ochii regizorului. Rezultatul final? Acum poti vedea detalii pe care nu le-ai putut vedea inainte, cu reflexii mai puternice, contrast si culori supreme. HDR 10 inseamna detalii uimitor de realiste.

 

 

Sunet care iti da senzatia ca esti acolo

Atunci cand o experienta vizuala desavarsita se aliniaza perfect cu sunetul, rezultatul este pe masura. Difuzoarele de inalta calitate, pozitionate in incinte acustice dedicate, amplificatoarele audio clasa D de ultima generatie si functia Dolby Audio completeaza experienta cinematografica, cu un sunet clar si bine definit. Pentru ca atunci cand este redat corespunzator, sunetul are capacitatea incredibila de a te transpune din sufragerie direct in mijlocul unui stadion plin, pe fundul oceanului sau intr-o alta galaxie.

 

 

Ecranul se stinge, dar eleganta ramane.

Stabileste noi standarde estetice cu un design minimalist si elegant, usor de integrat in orice décor.

Frame-ul subtire din aluminiu, prevazut cu un detaliu argintiu fin desenat in partea de jos si ecranul ce se intinde de la o margine la alta, asigura produsului o prezenta vizuala emblematica, ce se armonizeaza perfect cu stilul incaperii in care este pozitionat. Fie ca doresti sa il asezi pe mobilier sau sa il montezi pe perete, orice scenariu devine posibil.

 

 

 

 

 

Captivant. Fara limite. Android TV™.

Bucura-te de o lume a continutului complet noua cu Android TV™. Posibilitati multiple, redate acum pe un ecran mare. Vizioneaza un film. Asculta muzica preferata. Joaca un joc. Retraieste cele mai memorabile amintiri. Acceseaza si exploreaza neincetat cel mai mare magazin de aplicatii – Google Play Store.

 

 

Chromecast Built in. De la un ecran la altul, instantaneu 

De pe telefonul mobil, tableta sau laptop-ul tau, direct pe ecranul televizorului: datorita Chromecast-ului incorporat, poti proiecta filmele, clipurile, aplicatiile, jocurile preferate si mult mai multe, pentru a te bucura de orice, intr-un format mai mare. Iti poti arata si fotografiile din vacanta, de pe smartphone-ul tau pe TV, folosind Chromecast - la rezolutie ridicata si in culori stralucitoare.

 

 

O lume a device-urilor interconectate la tine acasa.

Intra in universul unei vieti lipsite de griji. Fie ca iti doresti sa maresti intensitatea luminii camerei, sa pornesti caldura sau sa utilizezi aspiratorul, asezat confortabil pe canapea, acum poti controla toate device-urile SMART din casa ta, printr-o simpla comanda vocala, adresata direct telecomenzii. Este o lume cu totul noua.

 

 

Control fara efort cu o singura telecomanda smart

Un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru un control absolut si posibilitati nelimitate in a-l utiliza. Butoanele dedicate pentru Netflix, Google Play, YouTube si Google Assistent iti ofera acces instantaneu la o selectie vasta de continut, printr-o singura apasare de buton.

Android TV™ ofera o gama larga de functii inteligente pentru o experienta de divertisment completa.

 

Diagonala display 126 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display QLED
Claritate imagine 4K
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBO Go
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring
Mirroring Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in
Tip procesor Quad core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10
Tehnologii imagine Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid MStar Advanced Color Engine PRO SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine MStar Graffito Color Manager Color Stain Removal Technology
Rata de refresh 50 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-T DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Audio
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 1 x Jack 3.5 mm 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 4 x HDMI 1 x AV 3 x USB
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 5.0

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 86 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 230 x 1113 x 703 mm
Dimensiune fara stand 60 x 1113 x 641 mm
Greutate cu stand 11 Kg
Greutate fara stand 10.5 Kg
Dimensiune cutie 140 x 1240 x 760 mm
Greutate cutie 11 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Manual utilizare Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200
  • General
    • Diagonala (cm)
      126
    • Tip ecran
      QLED
    • Smart TV
      Da
    • Rezolutie (pixeli)
      3840x2160

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.