Luni-Vineri 9-16

Televizor LED LG 218 cm 86NANO903NA, Ultra HD 4K, NanoCell, webOS, Smart TV, WiFi, HDR, webOS

ID Produs: 140742

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Televizoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Televizor LED LG 218 cm 86NANO903NA, Ultra HD 4K, NanoCell, webOS, Smart TV, WiFi, HDR, webOS de la LG

Culori pure



Culori pure

Culorile RGB pure sunt esentiale pentru un aspect real al imaginilor. Tehnologia NanoCell purifica nuantele culorilor eliminand culorile mate si imbunatatind puritatea spectrului RGB.



4K real obtinut cu ajutorul culorilor pure

Televizorul NanoCell ofera 4K real care indeplineste valoarea CM standard internationala. Descopera experienta vizuala mai stralucitoare si mai clara cu ajutorul rezolutiei 4K real, completata de tehnologia NanoCell.



Procesor 4K α7 de generatia a 3-a
Imbunatateste-ti experienta de vizionare

Procesorul puternic α7 4K de a 3-a generatie asigura o vizualizare si o experienta spectaculoase, imbunatatind sursele de imagine si sunet. Televizorul NanoCell ofera o experienta de vizualizare optimizata cu ajutorul culorilor pure, indiferent de sursa.



Culorile pure iti transforma casa intr-un cinematograf

Televizorul NanoCell face ca toate scenele sa para reale cu ajutorul culorilor pure vii si face mai puternic contrastul creat de NanoCell. In plus, ofera caracteristici vizuale si sonore superioare pentru o experienta mai spectaculoasa si mai apropiata de viata reala. Bucura-te de cinematograful adevarat de acasa cu ajutorul televizorului NanoCell, care face posibil divertismentul nelimitat.



Dolby Vision IQ & Dolby Atmos
Livrarea viziunii creatorului

Urmareste filmele asa cum trebuie - absolut uimitor. Cu Dolby Vision IQ-extins, beneficiile oferite de Dolby Vision dincolo de HRDR-, luminozitatea ecranului, culorile si contrastul sunt reglate in mod inteligent in functie de gen si de conditiile de iluminat. Dolby Atmos asigura o experienta sonora captivanta, pentru a te bucura la maximum de orice tip de continut.



FILMMAKER MODE™
Vizioneaza continutul exact asa cum a fost realizat

Procesorul regleaza automat imaginea, oprind fluidizarea miscarii pentru efectul imagine animata completa. Urmareste filme cu intentia creativa si experienta cinematografica nealterate. Bucura-te de orice tip de continut la standarde cinematografice si simte mesajul artistic al fiecarui film.



HDR 10 Pro si HLG Pro
Formate HDR principale actualizate

Televizorul NanoCell ofera o calitate a imaginii HDR optime, regland formatele HDR principale compatibile HLG si HDR 10. Iti permite sa te bucuri de intregul continut prin imagini extrem de realiste de inalta definitie.



Diminuare completa
Fa din fiecare scena un moment demn de evidentiere

Diminuarea completa imbunatateste contrastul si nivelurile de negru prin controlarea individuala a iluminatului de fundal led si imbunatateste semnificativ detaliile pentru o experienta mai captivanta.



Divertisment nelimitat
Multiplex acasa la tine

Patrunde in gama larga de continuturi disponibile pe aplicatia Netflix. De la cele mai recente filme, spectacole TV si documentare la emisiuni sportive in direct, le poti gasi pe toate intr-un singur loc. Aseaza-te doar si relaxeaza-te.



Culorile pure iti aduc campul de lupta chiar in fata ta

Tehnologia NanoCell completeaza o lume virtuala care depaseste realitate cu ajutorul culorilor pure, create cu ajutorul tehnologiei NanoCell. In plus, mai multe functii de joc, cum ar fi intarzierea de intrare redusa, HDMI 2.1 si HGiG iti permit sa te bucuri de o lume virtuala cu grafica optimizata in timp real.



Intarziere redusa
Reactioneaza si tinteste mai rapid

Televizorul NanoCell permite utilizatorilor sa atace instantaneu adversarii, fara intarzieri. Aceasta tehnologie sincronizeaza simturile cu scenele in timp real din jocurile cu actiune rapida, reducand timpul de reactie la comenzi.



HDMI 2.1
Standard de gaming de noua generatie

O frecventa de cadre mai mare, VRR, ALLM si asistenta eARC. HDMI 2.1 permite continut care se deplaseaza rapid cu o rezolutie mai mare si imagini grafice mai line si sincronizate. Este o experienta de joc ce seamana mai mult cu realitatea.



VRR
Amplitudine impecabila

Televizorul NanoCell LG are asistenta VRR, ceea ce il face alegerea perfecta pentru configurarea de gaming. Toate jocurile tale pe consola vor fi mai clare si mai fluide, cu mai putine intreruperi, intarzieri si flicker.



HGiG pentru jocurile HDR
Scena cinematografica realista

Scufunda-te complet in joc, cu vizualizari mult mai placute la privit. HGIG recunoaste performanta televizorului privind calitatea imaginii si regleaza placa grafica HDR pentru a-ti oferi o experienta de joc HDR suprema.


Culorile pure creeaza senzatia dintr-un stadion adevarat

Cu Nano Accuracy, televizorul NanoCell confera culori precise din orice unghi, fara distorsiuni. Urmareste meciurile echipelor preferate afisate cu culori pure pe un ecran urias, cu o calitate uimitoare a imaginii.



Motion Pro
Vezi fiecare miscare in detaliu

Imaginea reziduala (neclaritatea imaginii) trebuie evitata cu orice pret atunci cand te uiti la sport. Acum, cu ajutorul functiei Motion Pro, urmareste miscarile foarte rapide si subtile ale fiecarui jucator fara a fi prezenta neclaritatea pe televizor. Cu ajutorul NanoCell, nu mai trebuie sa iti faci griji privind neclaritatea sau scintilatia.



Bluetooth Surround Ready
Sunet puternic pentru jocul cel mare

Televizorul NanoCell a combinat sunetul 2.0 cu sunetul virtual 4.0 mai bogat. Poate crea un efect de sunet surround conectand doua difuzoare Bluetooth. Devino si mai mult parte din joc si beneficiaza de sentimentul unei atmosfere in direct.



AI ThinQ
Punctul central pentru caracteristicile practice

AI ThinQ de la LG iti face viata mult mai usoara din toate punctele de vedere. *Recunoasterea vocala naturala iti permite sa comanzi si sa iti controlezi ecosistemul Home IoT.



Adauga o atmosfera sofisticata
Cu cadrul Nano minimalist, NanoCell a fost proiectat astfel incat sa se contopeasca cu orice decor interior si sa asigure o experienta captivanta a vizualizarii, fara nicio intrerupere.

Diagonala display 190 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR NanoCell
Claritate imagine 4K
An aparitie 2020
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare webOS
Caracteristici cheie Inregistrare USB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10 HLG
Tehnologii imagine Dolby Vision HDR10 Pro 10bit (Billion Rich Color) Ultra Luminance α7 Gen3 Processor 4K 4K Cinema HDR HLG Pro Nano Color Full Array Dimming HFR 4K Upscaler
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Atmos Ultra Surround Magic Sound Tuning DTS Decoder Clear Voice III
Putere difuzoare integrate 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Wi-Fi Bluetooth
Interfata 1 x Jack 3.5 mm 1 x RJ-45 CI+ slot 4 x HDMI 2 x RF 3 x USB

CONSUM ENERGIE

Clasa energetica Clasa A+
Consum energie electrica 154 W

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1677 x 361 x 1025 mm
Greutate cu stand 35.6 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 600 x 400

 

  • General
    • Diagonala (cm)
      218
    • Tip ecran
      LED
    • Smart TV
      Da
    • Tehnologie 3D
      NU
    • Rezolutie (pixeli)
      3840x2160
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.