Luni-Vineri 9-16

Televizor Sony 75X85J Smart LED, 189 cm, 4K

ID Produs: 162121

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Televizoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Televizor Sony 75X85J Smart LED, 189 cm, 4K de la Sony

Culori uimitor de realiste

Peste un miliard de culori sunt aduse la viata prin tehnologia TRILUMINOS PRO™ si procesorul nostru 4K HDR X1™. Cu un contrast extrem, tot ceea ce priviti pare exact ca in viata reala.

 

 

Sunet multidimensional clar

Simtiti-va inconjurat de un sunet clar si de inalta calitate, provenind din mai multe dimensiuni, care va va plasa direct in inima scenei.

 

 

Mii de filme si emisiuni, accesibile vocal.

Folositi-va vocea ca sa gasiti rapid ce doriti sa vizionati. Gasiti un anumit titlu doar rostindu-l. Sau cautati recomandari pe larg, spunand „arata-mi emisiuni TV de aventura SF".

 

 

Suport flexibil, pentru orice pozitionare a televizorului

Un suport versatil cu 2 pozitii va ofera posibilitatea de a alege intre o instalare standard, care va ajuta sa va concentrati asupra imaginii, si o instalare in spatii inguste, pentru rafturi mai mici.

 

Reciclati. Reinnoiti. Reduceti.

Televizoarele BRAVIA XR sunt concepute pentru a fi elegante si pentru a proteja mediul. Pentru cadrul TV-ului s-au folosit pana la 30% materiale reciclabile, iar in componente s-a folosit SORPLAS, plasticul nostru reciclabil unic, cu o rata de reciclare de top, 89%.

 

TRILUMINOS PRO™:

Televizoarele noastre cu o gama larga de culori si algoritmul unic TRILUMINOS PRO™ pot detecta saturatia, nuanta si luminozitatea culorilor pentru a reproduce fiecare detaliu al unor nuante naturale. Va veti bucura de culori mai apropiate de cele pe care le vedeti in lumea reala. 

 

Remasterizare HDR in functie de obiecte

Gratie acestei functii, culorile fiecarui obiect afisat pe ecran sunt analizate si contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este ajustat doar pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi si texturi mai ample.

 

 

X-Reality™ PRO 4K

Vedeti imagini impecabile la rezolutie 4K, fidele si bogate in detalii si textura, oferite doar de procesorul nostru 4K HDR X1™. Imaginile filmate in 2K si chiar Full HD sunt convertite aproape de rezolutia 4K prin tehnologia 4K X-Reality™ PRO, prin utilizarea unei baze de date 4K unice.  

 

Motionflow™ XR  

Cu Motionflow™ XR va bucurati de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele initiale. Aceasta compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

 

 

X-Balanced Speaker

Gandit sa completeze calitatea sunetului si aspectul subtire al televizorului cu forma sa noua si unica, difuzorul nostru X-Balanced Speaker ofera un sunet clar pentru filme si muzica.brbrAceasta functie este disponibila pentru televizoare mai mari de 55". 

 

Google TV

Navigati prin peste 700.000 de filme si episoade TV din toate serviciile dvs. de redare in timp real, toate intr-un singur loc si organizate pe subiecte si genuri, in functie de interesele dvs.

 

Cautare vocala

Gasiti continutul preferat mai repede ca niciodata folosind vocea. Cu ajutorul caracteristicii "Cautare vocala", s-a terminat cu navigarea complicata sau cu tastarea obositoare – trebuie doar sa cereti.

 

Functioneaza cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteti transmite video si audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionati filme si emisiuni din aplicatia Apple TV, aplicatiile preferate sau chiar Safari. Partajeaza-ti fotografiile cu toti cei din camera.

 

Chromecast built-in

Chromecast va permite sa transmiteti clipurile video, jocurile si aplicatiile preferate de pe dispozitivul dvs. mobil, la calitate maxima, pe televizorul dvs. Chromecast built-in. Pur si simplu atingeti butonul Cast pe ecranul dispozitivului dvs. Android sau iOS pentru a supradimensiona continutul favorit. Transmiteti continutul, apoi continuati sa navigati pe telefon sau tableta.

 

Telecomanda inteligenta

Toate dispozitivele dvs. conectate pot fi controlate cu telecomanda noastra inteligenta. Accesul cu o apasare de buton la servicii video la cerere va afiseaza seriale si filme in cateva secunde.

 

Design cu suprafata la nivel

Deoarece rama este extrem de ingusta, ochii se concentreaza in mod natural asupra imaginii, nu asupra a ceea ce o inconjoara.

 

Optimizare in functie de mediu

Relaxati-va si bucurati-va de o experienta de vizionare incitanta. Tehnologia unica de optimizare in functie de mediu, cu senzor de lumina, ajusteaza automat imaginea si sunetul conform mediului dvs.

 

Senzor de lumina

Pe televizoarele conventionale, luminozitatea ramane constanta, indiferent de lumina din incapere, iar rezultatul este o imagine prea intunecata sau prea luminoasa. Acest televizor incorporeaza un senzor de lumina care optimizeaza luminozitatea imaginii in functie de conditiile din incapere, sporind luminozitatea in camerele luminoase si reducand-o in cele intunecate, astfel incat sa va bucurati de o imagine perfecta.

 

 

Optimizarea sunetului in functie de camera dvs.

Experienta de sunet se poate schimba in functie de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fata televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziti. Acest televizor detecteaza obiectele si reproduce sunet imbunatatit si optimizat pentru camera dvs.

 

 

Dolby Vision® si Dolby Atmos®  

Bucurati-va de fiorul din cinema la dvs. acasa. Caracteristica Dolby Vision® aduce scenele la viata pentru o experienta de vizionare autentica, in timp ce caracteristica Dolby Atmos® umple camera cu un sunet surround patrunzator.

Diagonala display 189 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2021
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Google TV
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring Inregistrare USB Chromecast incorporat
Mirroring Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in
Tip procesor 4K HDR Processor X1
Capacitate stocare 16 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10 HLG Dolby Vision
Tehnologii imagine Dynamic Contrast Enhancer Auto Wide Precision Color Mapping 4K X-Reality PRO Object-based HDR remaster ALLM & VRR 4K120p Auto Mode Dynamic Backlight Control XR Triluminos PRO Low input lag Moduri imagine: Vivid,Standard,Cinema,IMAX Enhanced,Game,Graphics,Photo,Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark
Functii gaming VRR (Variable Refresh Rate) ALLM (Auto Low Latency Mode)
Rata de refresh 100 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Atmos Dolby Audio X-Balanced Speaker Acoustic Auto Calibration HDMI Audio Return Channel (eARC) DTS Digital Compensation Surround Moduri de sunet: Standard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby Audio
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 1 x Jack 3.5 mm 1 x PCMCIA 1 x RJ-45 1 x S/PDIF 1 x Composite In CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB 1 x RF
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 4.2

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 169 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 312 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 410 x 1040 x 1675 mm
Dimensiune fara stand 73 x 962 x 1675 mm
Greutate cu stand 33.8 Kg
Greutate fara stand 32.6 Kg
Dimensiune cutie 187 x 1107 x 1810 mm
Greutate cutie 45 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 300 x 300
  • General
    • Diagonala (cm)
      189
    • Tip ecran
      LED
    • Smart TV
      Da
    • Rezolutie (pixeli)
      3840x2160

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.