Luni-Vineri 9-16

Umbrela pentru terasa si gradina, gri, diametru 350 cm

ID Produs: 175097


Disponibilitate:
Nu este in stoc

799,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 32.55 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Umbrela pentru terasa si gradina, gri, diametru 350 cm de la OEM

Indispensabilă în timpul verii, umbrela pentru grădină cu suport inclus constituie un accesoriu ușor de folosit. Datorită piciorului ergonomic, vei economisi spațiu valoros în curte. Cele 5 poziții reglabile și rotația de 360° îți permite să poziționezi umbrela după bunul plac, sau, în acord cu razele soarelui. Copertina bej este confecționată din poliester ignifug, ceea ce înseamnă că prezintă o bună rezistență împotriva umidității și uzurii. În plus, materialul calitativ te va proteja cu siguranță permanent de razele soarelui. Prin intermediul unui mâner eficient vei putea schimba în permanență poziția umbrelei. Cu o formă rotundă și un diametru de 350 cm, umbrela din gama Mallorca reprezintă un accesoriu care se asortează perfect cu restul obiectelor de mobilier.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură și umiditate

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Umbrelă
  • Gamă: Mallorca
  • Culoare: Gri
  • Înălțime maximă (cm): 255.5
  • Diametru deschidere maxim (cm): 350
  • Reglabilă: Da
  • Pentru: Grădină/Plajă
  • Suport inclus: Da
  • Alte informații: Fabricată din aluminiu și poliester. Formă pătrată. Se poate înclina înapoi. 5 poziții reglabile. Se poate roti la 360°.

Instrucțiuni: Pânza umbrelei se poate curăța cu un burete sau o lavetă moale din bumbac. Protejați umbrela cu o husă în momentul în care nu o folosiți

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.