Luni-Vineri 9-16

Vaporizator cu ultrasunete pentru ulei esential pur, Difuzor aromaterapie, Capacitate recipient 100 ml, Programabil

ID Produs: 195490


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

439,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +44,00 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +66,00 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 17.93 lei/luna

Descriere Vaporizator cu ultrasunete pentru ulei esential pur, Difuzor aromaterapie, Capacitate recipient 100 ml, Programabil de la SVAVO

Setati un program, alegeti un ulei si bucurati-va de o stare de spirit cu vaporizatorul cu ultrasunete de la Svavo!

Acesta nu doar ca va transforma casa intr-un mediu mai confortabil si mai primitor, dar va va ajuta sa va relaxati si sa va imbunatatiti starea de sananate si de spirit.

Vaporizatorul pentru uleiuri esentiale pure de la Svavo foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a dispersa uleiurile volatile in inacaperi, nu doar pentru a odoriza si improspata aerul, ci pentru a pentru a elimina bacteriile din acesta si pentru a va imbunatati starea de spirit!

Aparatul va ofera posibilitatea de a personaliza eliberarea de uleiuri estentiale in aer si poate fi programat sa functioneze automat pe parcursul intregii zile sau in mod intermitent.

Puteti seta 3 programe diferite pe parcursul unei zile, iar pentru fiecare dintre aceste 3 programe puteti alege intervalul in care aparatul sa elibereze vapori de ulei esential pur (cu optiuni de la un minut la 90 de minute).

Specialitatea vaporizatorului este sa va ofere o atmosfera relaxanta, din acest motiv ne-am asigurat ca aparatul este foarte silentios asa incat puteti fi sigur ca acesta va va respecta orele de somn sau cele de munca.

Designul minimalist face ca aparatul sa se incadreze perfect in orice locuinta, indiferent daca doriti sa il pozitionati pe masa din living sau comoda din dormitor, insa aparatul poate fi fixat si pe perete cu ajutorul kitului incorporat. 

Caracteristici tehnice:

Alimentare: functioneaza cu o baterie de tip D (bateriile nu sunt incluse in pachet);
Material carcasa: ABS;
Dispune de trei programe care pot fi personalizate: Program 1: 00:00 - 12:00
                                                                                  Program 2: 12:00 - 18:00
                                                                                  Program 3: 18:00 - 23:00
Montaj: de sine statatot sau pe perete;
Interval reglabil pulverizare: 1 minut - 90 minute.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.