Luni-Vineri 9-16

ACUMULATOR NJOY ACPW-04122PW-CB01B

ID Produs: 80334

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria UPS / Backup

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere ACUMULATOR NJOY ACPW-04122PW-CB01B de la Njoy

Acumulator VRLA nJoy, 12V 4,5Ah, PW4122B, ACPW-04122PW-CB01B

Sigilate Complet si Fara Intretinere

Conecteaza bateria si uita de ea. Nu mai trebuie sa faci nimic deoarece aceasta baterie este sigilata complet prevenind orice tip de scurgeri si nu necesita mentenanta.

 
Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent

Deoarece timpul este important si tu nu trebuie sa il irosesti asteptand am muncit la capacitatile de incarcare si reincarcare pe care le are bateria.

 
Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

Bateriile nJoy PW au o viata lunga chiar si cand sunt in stand-by sau nu sunt folosite. Acestea sunt operationale pana la 3 - 5 ani.

nJoy PW sunt complet sigilate, oferind calitate si fiabilitate de lunga durata. Aceste baterii nu necesita mentenanta si au o descarcare foarte mica, de doar 3% din capacitate pe luna, cand sunt in stand-by.

Au un timp excelent de incarcare si de reincarcare, precum si o durata de viata de 3-5 ani cat timp sunt in stand-by. nJoy PW ofera peste 260 de cicluri de incarcare la o capacitate de 100% a bateriei.

Puternice si fiabile, noua gama de baterii reincarcabile nJoy sunt recomandate pentru folosirea in domeniile: echipamentelor de securitate, sistemelor de alarma, echipamentelor medicale, UPS-urilor, echipamentelor de telecomunitii, sistemelor electrice de urgenta, sculelor electrice, echipamentelor de control si altele.

  • Caracteristici

    Sigilata complet si fara intretinere

    Peste 200 de cicluri la 100% DOD

    Utilizare standard 3-5 ani

    Auto-descarcare redusa

    Conectori : T1 (F1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.