Luni-Vineri 9-16

Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri)

ID Produs: 182763


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

211,94 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri) de la Satechi

Adaptor Audio Satechi Jack Jack 3,5mm USB-C, cu alimentare

 

 

Adaptorul audio Satechi USB-C PD este dispozitivul dvs. insotitor de ultima generatie, cu calitate audio imbunatatita si incarcare USB-C Power Delivery (PD) 3.0 pentru asistenta audio din mers. Fara compromisuri atat in ​​ceea ce priveste stilul, cat si performanta, adaptorul ofera o calitate audio imbunatatita, impreuna cu o incarcare convenabila PD, adapostita intr-o carcasa eleganta din aluminiu. Conectati pur si simplu adaptorul de tip C la smartphone-ul, tableta sau laptopul USB-C pentru controlul media care calatoreste cu dvs.

 

  • Include port jack de 3,5 mm;
  • Echipat cu incarcare USB-C PD 3.0;
  • Constructie de cabluri impletite durabile;
  • Design modern din aluminiu;

 

DISPOZITIVE COMPATIBILE

IPad Pro 2020/2018, iPad Air 2020, Google Pixel 3 / XL / 2, Microsoft Surface Go, Surface Pro 7 si majoritatea tabletelor si smartphone-urilor USB-C. Cablurile si adaptorul de alimentare se vand separat.

 

Bun la ambele: Audio si incarcare

Spuneti la revedere momenteleor in care trebuia sa decideti intre incarcarea dispozitivului sau redarea muzicii cu adaptorul audio Satechi USB-C PD. Ideal pentru avioane sau zone cu conectivitate limitata, calitatea audio clara a adaptorului si incarcarea USB-C PD o fac convenabila pentru incarcarea si transmiterea in flux oriunde va aflati.


 

Suport audio pentru orice situatie

Echipat cu o mufa pentru casti de 3,5 mm, pentru un control audio convenabil din mers. Ideal pentru streaming de playlisturi sau preluare de apeluri, adaptorul ofera o calitate audio imbunatatita pe 24 de biti si restabileste suportul audio digital pentru dispozitivele de tip C fara mufa pentru casti.


 

Incarcare PD convenabila

Dispune de incarcare USB-C PD 3.0, pana la 30W, pentru a mentine dispozitivul alimentat in timp ce ascultati emisiuni TV sau podcasturi - pentru ca nu este nimic mai rau decat o baterie goala intr-o calatorie. Va recomandam sa utilizati un adaptor de alimentare de 18 W sau mai mare (vandut separat).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.