Luni-Vineri 9-16

Docking station Satechi Aluminium Mobile Pro ST-TCMPHM, HDMI, Jack 3.5mm, USB-A, USB-C (Gri)

ID Produs: 182779


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

335,58 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.69 lei/luna

Descriere Docking station Satechi Aluminium Mobile Pro ST-TCMPHM, HDMI, Jack 3.5mm, USB-A, USB-C (Gri) de la Satechi

Deblocati potentialul iPad Pro 2018 cu Mobile Pro Hub. Proiectat special pentru iPad Pro 2018 pentru a accesa convenabil dispozitivele periferice, oriunde v-ati afla

Proiectat pentru iPad Pro 2018
Are un port HDMI, incarcare USB-C PD 3.0, port USB 3.0 si jack pentru casti de 3,5 mm, pentru o experienta mobila fara compromisuri.

Functii de incarcare USB-C PD actualizate
Incarcarea USB-C PD 3.0 pentru a mentine alimentat iPad-ul in timp ce rulati aplicatii de inalta performanta si priza este prea departe.

Ecran 4K uimitor. Acum portabil.
Designul sau surprinzator de compact suporta 4K HDMI (30 Hz) pentru prezentari fara probleme, apeluri, conferinte si streaming video in miscare.

Restaureaza perifericele dvs.
Include o mufa pentru casti de 3,5 mm si un port USB 3.0 suplimentar pentru conectarea unei tastaturi USB. Prin designul sau plug and play, este mai usor ca niciodata sa va conectati perifericele - nu este nevoie de drivere suplimentare.
 
   

DISPOZITIVE COMPATIBILE
2020/2018 iPad Pro, Samsung Galaxy S9 Plus / S9, 8 Plus / 8, Note 9/8, Microsoft Surface Pro 7, Laptop 3, Surface Go, Google PixelBook Go, Surface Book 2, Google Pixel 3 XL / 3, LG V30, Huawei Mate 20, HTC U12 +, Microsoft Lumia 950 XL / 950 si altele. Dispozitivul USB-C trebuie sa suporte atat USB-C PD (2.0 sau mai mare) pentru o compatibilitate completa.
Nu accepta modelele de iPad 2017 anterioare.
Nu este compatibil cu carcasele.
Va recomandam sa utilizati cel putin un adaptor de alimentare de 30W pentru a mentine viteza de incarcare.
Necesita conexiune directa HDMI la HDMI.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.