Luni-Vineri 9-16

Masa de calcat Tefal Pro Compact, 137 x 45 x 93 cm, Husa Bej, Argintiu

ID Produs: 174147

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii masini de spalat si uscatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Masa de calcat Tefal Pro Compact, 137 x 45 x 93 cm, Husa Bej, Argintiu de la Tefal

Masa de calcat Tefal Pro Compact ofera stabilitate exceptionala si un design robust, aceasta avand dimensiuni foarte mici atunci cand este pliata, ceea ce-si va permite sa o transporti si depozitezi cu usurinta oriunde in locuinta ta.

Masa de calcat beneficiaza de picioare metalice proiectate pentru a rezista unei greutati de pana la 40 de kg, partile metalice fiind acoperite cu un strat de protectie impotriva ruginei. Suprafata de calcare ofera spatiu suficient pentru a calcat tesaturile de mari dimensiuni, in timp ce sistemul de ajustare a inaltimii sporeste confortul din timpul sesiunii de calcat. De asemenea, Tefal Pro Compact beneficiaza de 2 roti pentru manevrabilitate usoara si un compartiment separat din inox ce serveste drept suport pentru fierul sau statia de calcat.

Tip produs Standard
Inaltime ajustabila 70 - 93 cm
Material cadru Metal
Culoare cadru Argintiu
Material husa Bumbac Spuma
Stil husa Imprimeu
Culoare husa Bej
Functii Suport fier de calcat
Continut pachet 1 x Masa de calcat

DIMENSIUNI

Lungime 137 cm
Latime 45 cm
Inaltime 93 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.