Luni-Vineri 9-16

Set oale din inox multietajate pentru gatit la abur - Kitchen Craft

ID Produs: 165665


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set oale din inox multietajate pentru gatit la abur - Kitchen Craft de la KitchenCraft

Caracteristici esențiale:
-Gătitul la aburi nu mai este demult un secret.
-Una din cele mai sănătoase modalități de a pregăti mâncarea, gătitul la aburi, este folosită mai ales în bucătăria orientală, chinezii gătind în acest fel de mai bine de 3000 de ani. -Printre cele mai importante avantaje ale gătitului la abur se numară faptul că alimentele își păstrează cel mai bine aromele și substanțele nutritive, ca mâncarea este mai dietetică în comparație cu cea îmbibată în ulei și în grăsimi, că gătirea este uniformă, că este mai economică și că timpul de preparare este mai scurt și fără efort.
-Cu setul multietajat, de inox, de la Kitchen Craft format dintr-o oală (cu diametrul de 20 de cm) și două coșuri-site, cu capac, poți să te convingi de toate aceste avantaje, simplu, rapid și eficient.
-Poți pregăti chiar 3 feluri de mâncare în același timp, datorită sistemului de supraetajare, acoperit la gură cu un capac de sticlă, dotat cu ventilație pentru eliminarea aburului în exces.
-Atunci când dorești să-ți schimbi stilul de viață pornește cu schimbarea stilului de alimentație, folosindu-te de setul de gătit la aburi elegant, cu aspect lucios, lustruit și cu mânere de susținere laterale, util în orice bucătărie.
-Poate fi spălat în mașina de spălat vase.
-Poate fi folosit pe toate tipurile de plită, inclusiv pe cele cu inducție.

  • General
    • Tip produs
      Oala
      Set

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.