Luni-Vineri 9-16

Set Neoklein 13 piese - 4 oale 18-20-24-30 cm, 4 capace de sticla, 4 Tigai multifunctionale 18-20-24-30 cm, Tava 36 cm, Ocean Blue

ID Produs: 192325


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set Neoklein 13 piese - 4 oale 18-20-24-30 cm, 4 capace de sticla, 4 Tigai multifunctionale 18-20-24-30 cm, Tava 36 cm, Ocean Blue de la NeoKlein

Vesela de inalta calitate ce duce la succes misiunea dvs. zilnica din bucatarie! Lideri in inovatie si design, Neoklein a conceput aceasta vesela la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a va oferi solutii moderne, durabile si eficiente in bucatarie. Descopera seturile Neoklein, compuse din oale si tigai, eficiente si utile in orice bucatarie.
 





Material – aluminiu + invelis din titan antiaderent


Aveti optiunea de a gati in vase special create pentru mentinerea sanatatii dumneavoastra. Toate vasele de gatit Neoklein sunt din aluminiu turnat, fabricate dintr-un material special fara PFOE, plumb, sau alte substante daunatoare, cu o acoperire naturala antiaderenta din titan, cu minerale ce ofera o performanta durabila si o rezistenta mai mare la zgarieturi.
 




Continut set


Acest set este compus din patru oale cu capace elegante de sticla + capace 2 in 1, cu dimensiuni diferite, pentru a avea posibilitate de a gati diverse preparate in acelasi timp, folosind aceleasi oale spectaculoase Neoklein.
 




Capace 2 in 1


Capacele oalelor Neoklein poate fi folosit, atat pe post de capac, cat si ca tigaie. Avand dubla intrebuintare, il puteti folosi atunci cand gatiti in oala pentru a acoperi preparatul si a mentine caldura, insa il puteti folosi si ca tigaie de tip grill. Practic, se pot gati doua preparate diferite in acelasi tmp, folosind un singur produs Neoklein.
 

 

Avantajele oalelor/tigailor cu invelis din titan antiaderent

- Rezistenta mai mare la zgarieturi
- Rezistenta la temperaturi ridicate
- Potrivite pentru a fi folosite atat pe plita, cat si la cuptor
- Posibilitatea de a praji cu mai putin ulei sau fara. Mancarea nu se lipeste sau arde.
- Siguranta absoluta pentru sanatate - nu emite substante nocive, nu reactioneaza cu alimentele.
- Inretinere usoara – usor de curatat dupa utilizare, cu apa calda sau la masina de spalat vase.

 
Material Aluminiu turnat
Material capac Aluminiu turnat
Continut pachet 4 oale, 4 capace de sticla, 4 tigai multifunctionale, 1 tava
Suprafata interna Titan antiaderent
Compatibilitate sursa de caldura Gaz
Dimensiuni (cm) Oale: 18-20-24-30 cm, Tigai multifunctionale: 18-20-24-30 cm, Tava: 36 cm
Caracteristici cheie Compatibila cu masina de spalat vase
Culoare Albastru
  • General
    • Tip produs
      Tava

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.