Luni-Vineri 9-16

Tigaie wok TEFAL Unlimited G2551972, 28cm, aluminiu, negru

ID Produs: 154504


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

157,08 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Tigaie wok TEFAL Unlimited G2551972, 28cm, aluminiu, negru de la Tefal

Sfaraitul inconfundabil al carnii aruncate in tigaie, zgomotul ustensilelor, alunecarea rapida a unei spatule la momentul potrivit...Experientele intense de gatit necesita o tigaie ce poate rezista conditiilor extreme. Va prezentam invelisul anti-aderent TITANIUM ANTI-SCRATCH – ofera o durabilitate remarcabila ce poate rezista chiar si zgarieturilor provocate de ustensilele metalice. Impreuna cu baza extra-groasa ce beneficieaza de tehnologia THERMO-FUSION™+ , tigaia Tefal Unlimited duce experienta de a gati la un nivel superior.

*Comparativ cu alte invelisuri antiaderent Tefal. Test intern

Tigaia Wok Tefal Unlimited: Cel mai bun invelis antiaderent rezistent la zgarieturi*

Fara zgarieturi si fara mancare lipita: alegerea tigaii corecte poate face diferenta. Tefal se ridica la nivelul asteptarilor tale cu o gama de tigai facute sa reziste la conditii extreme, care iti permite sa iti depasesti limitele. Tigaia Tefal Unlimited asigura durabilitate extrema fara a compromite nivelul calitatii. Noul invelis anti-aderent Titanium Anti-Scratch dureaza de 6X mai mult*, combinand confortul unui strat anti-aderent cu rezistenta extrema la zgarieturile provocate de spatule metalice. Rezultatele perfecte nu au fost niciodata mai usor de obtinut, chiar si fara adaos de grasime sau ulei.

 

Caracteristici:

  • Invelis antiaderent Titanium Anti-Scratch rezistent chiar si la zgarieturile provocate de ustensilele metalice, 100% sigur datorita materialelor utilizate ce nu contin PFOA, plumb sau cadmiu;
  • Indicatorul Thermo-Signal™ va deveni rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit;
  • Rezultate perfecte de gatire datorita difuziei optime a caldurii prin intermediul inductiei;
  •  Confectionata in Franta folosind materiale de inalta calitate;
  •  Compatibilitate cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.
  • General
    • Tip produs
      Tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.