Luni-Vineri 9-16

Tigaie pentru clătite Tefal Resist Intense D5221083, 25 cm

PRET SPECIAL
ID Produs: 169910


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 109,00 lei

79,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Tigaie pentru clătite Tefal Resist Intense D5221083, 25 cm de la Tefal

Ultra rezistent atât la interior, cât și la exterior

Tigaia Tefal Resist Intense a fost proiectată folosind materiale rezistente, de înaltă calitate, capabile să facă față cu brio până și celor mai intense sesiuni de gătit. Tehnologia FlameProtect face ca tigaia să fie ideală pentru plitele cu gaz, rămânând curată și rezistentă la zgârieturi pe exterior. Învelișul antiaderent Titanium Pro oferă performanțe de top și o curățare ușoară, în timp ce Thermo-Spot® va deveni roșu intens atunci când tigaia atinge temperatura ideală pentru gătit, garantând rezultate perfecte.

 

Tigaia pentru clătite Tefal Resist Intense: Durabilitate de top

Tigaia pentru clătite Tefal Resist Intense este foarte rezistentă, oferind performanțe de top chiar și în timpul sesiunilor intense de gătit.

Datorită tehnologiei FlameProtect, aceasta este ideală pentru a fi folosită pe plitele cu gaz fiind foarte rezistentă la zgârieturi.

Suprafața mare de gătire îți va permite să prepari clătite delicioase în fiecare zi pentru cei dragi.

Învelișul antiaderent Titanium Pro oferă performanțe de top și , în același timp, o curățare ușoară.

Indicatorul Thermo-Spot® devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, garantând rezultate perfecte.

Caracteristici esenţiale
  • Tehnologia Flame Protect

    Tigaia dispune de un strat exterior compus din Siliciu, ce a fost conceput special pentru a oferi durabilitate maximă și rezistență sporită la zgârieturi, în special pentru plitele cu gaz.

  • Înveliș antiaderent Titanium Pro

    Acesta este cu până la de 2 ori mai rezistent* datorită stratului consolidat și a stratului protector cu particule de titan. *comparativ cu Titanium Standard

  • Înveliș antiaderent 100% sigur

     

    Acesta nu conține substanțe precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Resist Intense sunt și prietenoase cu mediul înconjurător.

     

  • THERMO-SIGNAL™

    Acesta devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, garantând astfel textura, gustul și culoarea perfectă pentru orice rețetă în fiecare zi.

     
    • Formă ideală

      Suprafața mare de gătire a fost proiectată special pentru a obține clătite pufoase și delicioase de fiecare dată.

    • Mâner nituit

      Acesta oferă un plus de confort în utilizare pentru sesiuni de gătit fără efort.

    • Structură rezistentă

      Tigaia beneficiază de o structură îmbunătățită, groasă, pentru o difuzie optimă a căldurii și rezultate perfecte, indiferent de rețetă.

    • Confecționat în Franța

       

      Vasele din gama Resist Intense sunt proiectate și fabricate în Franța.

  • General
    • Tip produs
      Tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.