Luni-Vineri 9-16

Tigaie Tefal Duetto+ G7320734, 30cm

ID Produs: 173655


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Tigaie Tefal Duetto+ G7320734, 30cm de la Tefal

TEFAL Duet +
 
Faceți cunoștință cu prăjirea ușoară!  
Duetto + este o tigaie care facilitează prăjirea. Este fabricat din oțel inoxidabil 18/10 de inaltă calitate, care asigură durabilitatea de ani de zile. Datorită ușurinței sale excepționale de utilizare și curățare, tigaia este perfectă pentru pregătirea meselor de zi cu zi pentru intreaga familie! Capacitatea de utilizare pe un aragaz cu inducție, indicatorul Thermo-Spot® și acoperirea rezistentă antiaderentă Titanium Force fac din tigaia Duetto + soluția perfectă!
 
Garanție de 10 ani garanției
Datorită de 10 ani, vă puteți perfecționa abilitățile culinare fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea vaselor. Setul este fabricat din oțel inoxidabil 18/10 rezistent la coroziune, utilizand metode avansate de producție - aceasta este o garanție a durabilității excepționale.
 
Thermo-Spot®
Indicator Indicatorul capătă o culoare roșie puternică atunci cand tigaia este incălzită la temperatura ideală pentru prăjire. Acest lucru asigură o gătire sănătoasă și gustoasă, cu o aromă și nutrienți maximi.
 
Titanium Force
Descoperiți durabilitatea acoperirii antiaderente Titanium Force. Folosiți tigaia de două ori mai mult datorită particulelor de titan.
 
Maner
nituit Tigaia este ușor de ținut in timpul gătitului și transportată in siguranță datorită manerului robust din oțel inoxidabil nituit.
 
Pentru toate tipurile de aragazuri
Tigaile pot fi utilizate indiferent de tipul aragazului (gaz, electric, ceramic, cu inducție).
 
Tefal, numărul 1 in categoria vaselor de gătit *
Tefal inseamnă rezultate perfecte de gătit, de fiecare dată. Acesta este un alt motiv pentru a alege Tefal. * Panou de cercetare independent din 2016, vanzare de valoare in categoria ustensile de gătit.
 
Proiectarea avand in vedere natura
Acoperirea antiaderentă sigură este fără PFOA, fără plumb și cadmiu. In plus, produsul este reciclabil.
  • General
    • Tip produs
      Tigaie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.