Luni-Vineri 9-16

Set de 13 piese Tefal Ingenio Unlimited L7639002

ID Produs: 173665


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set de 13 piese Tefal Ingenio Unlimited L7639002 de la Tefal

GĂTITUL NU A FOST NICIODATĂ MAI SIMPLU!

Gătește ca un profesionist chiar la tine acasă, cu un singur click!

Datorită tehnologiei Ingenio, cu ajutorul mânerului detașabil poți trece de la o tigaie la alta cu un simplu click.

Cu Ingenio poți găti pe plită, în cuptor sau poți păstra mancarea rămasă în frigider. De altfel, preparatul poate fi reîncălzit în același vas fără a mai fi nevoie să-l transferi. Datorită mânerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitată cu ușutință, iar spațiul este eficientizat la maxim!  Noul înveliș antiaderent Titanium Anti-Scratch oferă performanțe antiaderente excepționale și pot fi utilizate ustensile metalice, fără ca aceasta să se deterioreze. Tigăile Tefal Ingenio Unlimited duc performanța de gătit la un nivel superior!

  • SETUL CONȚINE 13 piese: tigaie de  22/28 cm, crăticioară 16/20 cm, tigaie wok 26 cm,  cratiță 24 cm, capac sticlă 16/20/24 cm, capac cu închidere ermetică de  16/20 cm și 2 manere detașabile.
  • EFICIENTIZAREA SPATIULUI DE DEPOZITARE: Datorită sistemului cu mânerului detasabil, vasele pot fi depozitate suprapus unele peste altele, spațiul fiind eficientizat la maxim!
  • MĂNER DETAȘABIL ce oferă 100% siguranță, suportă o greutate de până la 10 kg** și are garanție de 10 ani***. Mânerul este vândut separat.
  • UȘOR DE CURĂȚAT: tigaia poate fi curățată cu ușurință datorită învelișului antiaderent și este compatibilă cu mașina de spălat vase.

Setul de 13 piese Tefal Ingenio Unlimited: Ultra rezistență

Cu setul de 13 piese Tefal Ingenio Ultimated poți găti pe plită, în cuptor sau poți păstra mancarea rămasă în frigider.

Datorită tehnologiei Ingenio, cu ajutorul mânerului detasabil ce oferă 100% siguranță poți trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click.

Mânerul dispune de un sistem de siguranță în 3 puncte si suportă o greutate de până la 10 kg. Cu Tefal Ingenio Ultimated economisești timp, spatiu și energie în bucătărie în fiecare zi.

Noul înveliș antiaderent Titanium Anti-Scratch rezistă cu până la de 6 ori mai mult, comparativ cu învelișul antiaderent standard Tefal, oferind confort și rezistență sporită la utilizarea ustensilelor de metal.

Gama Tefal Ingenio Unlimited au fost concepută special pentru ca tu să poți face față oricărei provocări culinare cu ușurință.

Tigăile Tefal Ingenio Unlimited duc performanța de gătit la un nivel superior! Alegerea lor corectă face diferența.

 

 

Caracteristici esenţiale
  • Ingenio: Inovație în bucătarie!

     

    Cu setul Tefal Ingenio Ultimated economisești timp, spatiu și energie în bucătărie în fiecare zi. Datorită mânerului detasabil cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta, iar spatiul de depozitare este eficientizat la maxim!

     

  • Mâner detașabil rezistent

     

    Acesta beneficiază de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranță în 3 puncte, poate suporta o greutate de până la 10 kg și vine cu o garanția de 10 ani pentru performanțe de lungă durată.

     

  • Înveliș antiaderent 100% sigur

     

    Acesta nu conține substanțe precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal ingenio Unlimited sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

     
    • Înveliș antiaderent Titanium

       

      Acesta este consolidat cu particule ultra-dure pentru o rezistență maximă în timp și rezistă cu până la 6X mai mult față de învelișul standard Tefal.

       

    • Tehnologia Thermo-Signal™

       

      Indicatorul Thermo-Signal™ devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura optimă pentru gătit, garantând rezultate delicioase, culoarea și textura perfectă de fiecare dată.

       

    • Ușor de curățat

       

      Proiectat special pentru a-ți ușura sesiunile de gătit, setul beneficiază de un înveliș antiaderent performant, atât la interior, cât și la exterior, pentru curățare ușoară și confort în utilizare.

       

    • Compatibilitate cu sursele de căldură

       

      Tefal Ingenio Unlimited este compatibil cu toate sursele de căldură, inclusiv plitele cu inducție.

       

       

       

      Material Aluminiu  
      Sursă de căldură Inducție, gaz, electric, ceramic, halogen  
      Compatibil cu cuptorul Cu excepţia mânerelor şi capacelor  
      Înveliș/finisaj interior Antiaderent  
      Înveliș/finisaj exterior Antiaderent  
      Culoare înveliş exterior Negru  
      Margine pentru turnarea lichidelor Da  
      Tip de mâner Detașabil  
      Caracteristici înveliș Fara PFOA  
      Suprafață de gătire Antiaderent  
      Cooking style Expert cooking  
      Coating durability (for Pans) x6  
      Product specificity Stackable  
      Maner detasabil Da 
      Tip de bază Tehnologie cu inducţie 
  • General
    • Tip produs
      Tigaie
      Oala
      Set

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.