Luni-Vineri 9-16

Trotineta electrica Xiaomi Mi Scooter Essential, putere motor 250 W, autonomie 20 Km, viteza maxima 20 Km/h, Negru

ID Produs: 147396

Garantie: 24 luni
24 Luni Garantie



Disponibilitate:
In stoc furnizor

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vehicule electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Trotineta electrica Xiaomi Mi Scooter Essential, putere motor 250 W, autonomie 20 Km, viteza maxima 20 Km/h, Negru de la Xiaomi

Orice calatorie devine o aventura minunata cu scooterul electric Xiaomi Mi Essential. Cu ajutorul lui depasesti cu eleganta orice blocaj in trafic si esti mereu in siguranta. Indiferent ca te indrepti spre job sau te plimbi prin parc, vei simti aceeasi bucurie de fiecare data cand conduci scooterul electric Xiaomi Mi Essential.

Este dotat cu roti pneumatice de 8.5” care iti ofera o calatorie comoda, are E-ABS + discuri de frana asa ca vei putea frana intotdeauna in cea mai scurta distanta posibila si ofera o autonomie de 20km. In plus, nici nu este foarte greu, 12kg astfel ca poate fi utilizat in orice situatie.

Scooter electric Xiaomi Mi Essential – Caracteristici

- greutate 12kg

- autonomie 20 km

- viteza maxima 20km/h

- pliere in 3s

- roti pneumatice de 8.5”

- display multifunctional

- cadru din aliaj de aluminiu

- E-ABS + discuri de frana

Design simplu, cadru usor

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential se adreseaza oamenilor care prefera lucrurile simple si usoare. Pentru realizarea acestui vehicul s-a folosit un cadru din aliaj de aluminiu cu densitate scazuta si rezistenta mare, folosit in special industrial aerospatiala. Astfel s-a obtinut un scooter ce cantareste doar 12kg, foarte usor de transportat.

Design minimalist

De fiecare data cand il folosesti te vei simti plin de viata, in vreme ce alti oameni te vor invidia pentru noul vehicul.

Pliere in 3 secunde

Datorita designului structural ingenios, scooterul electric Mi Essential poate fi pliat in numai 3 secunde. Pliat, vehiculul masoara numai 49cm ceea ce inseamna spatiu redus de depozitare fiind, totodata, si usor de transportat.

Conexiune inteligenta pentru deblocarea de noi functii

Conecteaza scooterul electric Mi Essential la telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Mi Home pentru a verifica informatiile legate de calatoriei, nivelul bateriei sau actualizarea softului.

Usor si elegant, performanta ridicata

Putere maxima 500W

Unghi urcare 10%

Viteza maxima 20km/h

Trei moduri de viteza: rapid, mediu sau incet, depinde de tine

Mod pedestru: 5km/h

Mod standard: 15km/h

Mod sport: 20km/h
Bateria lithium de capacitate ridicata ofera o autonomie de 20km.

Sistem nou de recuperare a energiei

Sistemul kunetic de recuperare a energiei (KERS) a fost imbunatatit din toate punctele de vedere. Cand franeaza sau se elibereaza acceleratia in timpul condusului, conversia energiei s-a eficientizat, astfel ca durata de viata a bateriei a crescut.

O singura apasare a franei, activeaza ambele sisteme de franare pe fata si spate

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential este dotat cu un sistem E-ABS (Anti-lock Bracking System, sistem care impiedica blocarea rotilor) pe roata din fata si cu un disc de frana generos pe roata din spate. Ambele se activeaza in acelasi timp, scurtandu-se distanta de franare, iar conducerea devine mai sigura.

O noua generatie de cauciucuri pneumatice de 8.5"

Rezistenta cauciucului la penetrare si robustetea au fost imbunatatite semnificativ. In plus, anvelopele sunt antiexplozie ceea ce aduce un plus de siguranta si de confort in timpul calatoriei. Chiar si atunci cand drumul nu este de cea mai buna calitate condusul scooterului electric Mi Essential este lin.

Stop generos

Noul stop asezat pe aripa rotii din spate este mai mare astfel incat vei fi observat mai rapid de ceilalti participanti in trafic pentru ca tu sa poti calatori in siguranta si in timpul noptii.

Far imbunatatit

Farul nou de 2W lumineaza pe o distanta de pana la 10m. Fascicolul de lumina este proiectat sub linia privirii astfel incat sa ofere un plus de vizibilitate.

Benzi reflectorizante pe fata, partile laterale si pe spate

Scooterul electric Mi Essential este dotat cu benzi reflectorizante pe fata, spate si partile laterale pentru ca tu sa fii mai vizibil pe timp de noapte si sa poti calatori in siguranta.

Caracteristici:

  • Recomandat pentru varste cuprinse intre 14-50 ani, statura 120-200 cm, greutate utilizator: maxim 100 kg;
  • Bluetooth 4.1 BLE; prin conectarea la smartphone(GPS activat) se pot partaja calatoriile facute prin intermediul aplicatiei Mi Home App (Android 4.3+ / iOS 9.0+);
  • Dimensiuni: 1080 x 430 x 1140 mm (pliat: 1080 x 430 x 490)
  • Greutate: 12 Kg;
  • Dimensiuni roti pneumatice: 8.5″;
  • Cadru aluminiu;
  • Nivel protectie: IP54 (praf,stropi,murdarie);
  • Tablou de bord prevazut cu 4 LED-uri de notificare status baterie;
  • Sistem dublu de franare regenerativa: tehnologia E-ABS (electronic anti-lock braking system); cric retractabil; far LED, stop LED frana spate;
  • Viteza maxima: 20 km/h;
  • Autonomie: pana la 20 km, unghi urcare pana la 10°;
  • Distanta franare: 7.35 m (pe asfalt uscat);
  • Indicator nivel incarcare;
  • Far LED si stop LED;
  • Capacitate baterie: 5100 mAh – putere 183 Wh;
  • Putere motor: 250 W;
  • Sistem dublu de franare roti: tehnologia E-ABS (electronic anti-lock braking system).
  • General
    • Tip vehicul
      Trotineta
    • Viteza maxima (km/h)
      20
    • Autonomie maxima (km)
      20
    • Putere motor (W)
      250

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.