Luni-Vineri 9-16

Set sistem conservare vin Coravin Timeless Six+, Argintiu

ID Produs: 220359

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 2 zile

1.706,35 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 69.55 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Set sistem conservare vin Coravin Timeless Six+, Argintiu de la CORAVIN

 

Toarna-ti vinurile preferate fara sa extragi dopul cu sistemul de pastrare Coravin Timeless Six. Six System aduce un nou nivel de eleganta pentru sistemele de conservare a vinurilor Timeless, permitandu-va sa pastrati vinurile linistite timp de saptamani, luni sau chiar ani. 

Alegeti dintr-o varietate de culori sofisticate, toate cu finisaje lucioase, accente metalice si finisaje premium. 

Acest sistem de conservare a vinului este ideal pentru cunoscatori si degustatori

 

  • Dispozitiv (plastic turnat prin injectie, otel inoxidabil, elastomeri)
  • Capsule (otel, plastic turnat prin injectie)
  • Capac cu filet (plastic turnat prin injectie, silicon, polietilena)
  • Aerator (otel inoxidabil, elastomeri sintetici)

Bucurati-va de vinul preferat fara a scoate dopul cu ajutorul sistemului Coravin Timeless Three. Puteti savura un pahar, apoi pastrati restul sticlei timp de saptamani, luni sau chiar ani fara ca proprietatile vinului sa fie afectate. Pentru sticlele cu capac prin filet se pot utiliza capacele incluse.

 

Aerati vinul in cateva secunde: utilizati aeratorul de vin Coravin Timeless pentru a efectua o decantare de 60 pana la 90 de minute in cateva secunde.

 

Kit de 14 piese: Include 1 conservator de vin Timeless Six, 3 capsule de gaz argon, 6 capace cu filet, 1 aerator de vin, 1 instrument de curatare a acului, 1 husa pentru sticla de vin si 1 cutie de transport." Dupa fiecare utilizare, clatiti duza cu apa calda si curata. De asemenea, acordati o atentie deosebita sistemului Smartclamps si acului. Asigurati-va ca sistemul Smartclamps se misca cu usurinta in sus si in jos. Dupa clatire, apasati declansatorul pentru a elimina apa din interiorul acului. Stergeti cu o carpa curata si umeda. Nu scufundati sistemul in apa. Nu poate fi curatat la masina de spalat vase. Nu utilizati detergent.

Coravin este singurul sistem de conservare a vinului care va permite sa turnati orice vin in pahar fara a fi nevoie sa extrageti dopul, pastrand astfel vinurile dumneavoastra proaspete pana cand va decideti sa serviti urmatorul pahar. 

Toate dispozitivele noastre vin acum cu tehnologia SmartClamps™, care ofera mai putini pasi pentru o montare/demontare rapida de pe sticla, si il face si mai usor de utilizat inca de la prima folosire. 

Prin eliminarea riscului de oxidare, Coravin ofera libertatea si flexibilitatea de a va bucura de vin in orice conditii: Beti ce doriti, cand doriti, in cantitatea pe care o doriti, fara sa va faceti griji ca veti risipi vreo picatura. 

Nu mai trebuie sa faceti compromisuri impartind Chardonnay-ul partenerului, daca dumneavoastra preferati Sauvignon Blanc. Cu Coravin, toata lumea beneficiaza de libertatea de a bea ceea ce doreste, cand doreste, in cantitatea dorita. 

Fie ca aveti o colectie de vinuri care sta neatinsa, fie ca aveti doar un vin special care sta pe raft, cu Coravin, puteti sa turnati un pahar chiar si din cea mai pretioasa sticla, fara a face risipa sau a avea o ocazie speciala. 

Va delectati cu un pahar de vin zilnic, dar va doriti sa stiti mai multe despre ceea ce beti? Lasati Coravin sa va ajute sa va extindeti varietatea si sa intelegeti nuantele din spatele fiecarei sticle.

 

Beneficiile utilizarii Coravin:

  • Va place vinul alb, dar partenerul dumneavoastra prefera vinul rosu? Nu este nevoie sa alegeti, cu Coravin fiecare se poate bucura de vinul care ii place cel mai mult.
  • Aveti oaspeti acasa si doriti sa turnati fiecaruia ceea ce ii place fara sa va faceti griji ca trebuie sa terminati sticla?
  • Aveti pofta de un pahar de vin la sfarsitul zilei, dar nu credeti ca ca merita sa deschideti o sticla?
  • Creati acasa asocieri interesante de vinuri si mancaruri.
  • Coravin este un instrument de invatare excelent. Acesta va permite sa gustati si sa comparati vinuri din soiuri, regiuni sau recolte diferite dintr-o singura data si va ajuta sa va cunoasteti propriile gusturi si preferinte
Tip produs Set
Material Plastic Otel Silicon
Culoare Argintiu

DIMENSIUNI

Inaltime 27.5 cm
Lungime 12.4 cm
Latime 9.7 cm
Greutate 820 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.