Luni-Vineri 9-16

Avantaje clienti - Dwyn Shop

  1. SERIOZITATE - Suntem pe piata din anul 2004, atat online, cat si cu magazin fizic unde se pot vedea si proba produsele dorite.

Suntem membrii ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), asociatie care a elaborat Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania. si care urmareste respectarea Codului de catre membrii acestuia. 

Suntem membrii Trusted.ro - Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului.

 

2. RAPIDITATE 

Comanzi AZI - primesti AZI (daca esti din BUCURESTI)

Comanzi AZI - primesti MAINE (daca esti din afara Bucurestiului).

Transportul este gratuit in anumite conditii sau beneficiezi de tarife mult mai mici decat orice firma de curierat.

 

3. SIGURANTA 

Plata se poate face:

  • in numerar, in magazin,
  • in numerar, la adresa de livrare (dupa ce verifici coletul),
  • cu cardul, in magazin,
  • cu cardul online (sistem 3D secure),
  • in rate.

Toate produsele sunt asigurate pe durata transportului.

Se poate face retur in 14 zile daca nu sunteti multumit de produsul achizitionat.

 

4. DIVERSITATE - In fiecare zi marim oferta de produse incercand sa acoperim o gama cat mai larga de electronice si electrocasnice de la televizoare cu diagonala de 2m pana la cabluri, mufe si accesorii.

 

5. COMUNICARE - Puteti comanda 24hx7zile. In timpul programului ne puteti intreba verbal sau online orice informatii legate de produsul dorit, iar specialistii nostri sunt bucurosi sa va indrume pentru a face alegerea cea mai buna.

 

6. CALITATE - Toate produsele comercializate sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul).  Mai mult decat atat, orice produs neconform reclamat in 24h, se schimba pe loc pe cheltuiala noastra.

 

7. SERVICE - Asiguram service post garantie la orice produs din oferta noastra, iar daca produsul a fost achizitionat de la DWYN beneficiezi de jumatate din costul manoperei si constatarea gratuita. In plus, beneficiati si de extra-garantie la reparatie.

 

8. BUYBACK - Puteti face upgrade oricand in perioada de garantie a oricarui produs achizitionat de la DWYN, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie si platind diferenta de pret,

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.07.2015