Luni-Vineri 9-16

Puncte de fidelitate - Dwyn Shop

Ce sunt punctele de fidelitate ?

 

Punctele de fidelitate sunt punctele valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata de o persoana fizica la dwyn.ro.

Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei alte comenzi.

Punctele se acumuleaza pentru fiecare comanda livrata si achitata. Valoarea unui punct este de 1 RON.

 

Conditii generale

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 1 punct. Valoarea punctelor si a comenzilor nu include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

 

Cum folosesc punctele de fidelitate?

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "Foloseste punctele".

 

OBSERVATIE ! Clientii de tip Persoana Juridica sau clientii de tip Persoana Fizica care au termen de plata sau care beneficiaza de preturi reduse fata de cele afisate pe site, nu beneficiaza de aceste puncte de fidelitate.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.01.2024