Cu ajutorul atașamentelor pentru paste, extindeți robotul multifuncțional Salente Rombo pentru o altă funcție, pentru producția de paste de casă. Materia primă de bază pentru tagliatelele de casă este făină de gris, făină de paste sau pizza adevărate italiene. Această făină este făcută din grâu dur Triticum durum și conține o proporție mai mare de gluten. Datorită conținutului mai mare de gluten, pastele sunt mai flexibile și mai durabile în timpul producției, iar un alt avantaj este că nu fierb ușor.
Puteți folosi și accesoriul pentru rularea aluatului pentru a pregăti lasagna.
Pastele italiene sunt interesante prin faptul că lățimea nu este fixă în niciun fel, iar pastele „corecte” diferă de la o regiune la alta. În Salento Rombo, puteți pregăti spaghete înguste de 3 mm sau tagliatelle cu 6 mm mai late. Fettuccine are 8-10 mm lățime și pappardelle 20-30 mm.
Va rugam asteptati... [x]
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.