Luni-Vineri 9-16

Set de 3 forme TEFAL CreaBake Cannelés J3059004, Pentru canele de Bordeaux, Diametru 7.4cm, Din oțel carbon, Suprafață antiaderentă, Compatibil cu Cake Factory Délices, Dulcis Grey-Scénario Orange

PRET SPECIAL
ID Produs: 168562


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile


59,98 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set de 3 forme TEFAL CreaBake Cannelés J3059004, Pentru canele de Bordeaux, Diametru 7.4cm, Din oțel carbon, Suprafață antiaderentă, Compatibil cu Cake Factory Délices, Dulcis Grey-Scénario Orange de la Tefal

 

 

Set de 3 forme canelate, Tefal Creabake

 

 

Forme nelimitate, creativitate maxima

Setul de forme CreaBake iti va alimenta creativitatea in materie de prajituri. Acestea sunt confectionate din otel carbon, beneficiaza de o suprafata antiaderenta si sunt stivuibile pentru o depozitare usoara. Setul este compatibil cu cadrul-suport ce vine la pachet cu aparatul Tefal Cake Factory Delices si ofera o mica portie din creativitatea formelor CreaBake.

 

Setul de 3 forme CreaBake pentru briose: Posibilitati nelimitate

Descopera setul de 3 forme CreaBake pentru briose, compatibil cu cadrul-suport ce vine la pachet cu aparatul Tefal Cake Factory Delices. Acesta ofera o experienta mai creativa, dinamica si convenabila in materie de prajituri: forme stivuibile pentru o depozitare usoara. Suprafata antiaderenta ofera o desprindere perfecta a preparatului si curatare usoara. De la deserturi irezistibile perfect coapte la aperitive delicioase, formele de cop CreaBake ofera posibilitatea de a prepara atat retete dulci, cat si sarate. Descopera intreaga gama de forme de copt CreaBake pentru posibilitati nelimitate.

 

Creativitate nelimitata

Descopera posibilitati nelimitate in materie de prajituri datorita formelor CreaBake ce ofera o experienta mai creativa si dinamica in materie de desert. Designul inovativ si caracteristicile speciale iti vor permite sa prepari cu usurinta atat retete dulci, cat si sarate.

Perfect de fiecare data

Formele de copt sunt confectionate din otel carbon, cu o suprafata antiaderenta de inalta calitate ce garanteaza o desprindere usoara si rezultate perfecte de fiecare data.

Curatare fara efort

O simpla miscare este suficienta pentru a curata formele de copt CreaBake.

Economiseste spatiu

Fiecare etapa a procesului de gatire - preparare, coacere si depozitare - este mai usoara ca niciodata datorita formelor inovative CreaBake cu design stivuibil.

Manevrare usoara

Manerele de mari dimensiuni ale tavii sunt perfecte pentru a scoate si introduce cu usurinta cadrul-suport in aparatul Tefal Cake Factory Delices, iar formele sunt la fel de usor de introdus si scos din suport.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.