Luni-Vineri 9-16

Stabilizator DJI Ronin S3 Mini, 3 axeAuton. 10h

ID Produs: 227984

24L



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

1.932,45 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 78.75 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Stabilizator DJI Ronin S3 Mini, 3 axeAuton. 10h de la DJI

Control declansator Bluetooth

RS 3 Mini vine cu acelasi control al obturatorului Bluetooth care a debutat pe RS 3 Pro. Aceasta functie accepta modelele de camere fara oglinda si permite RS 3 Mini sa se reconecteze automat la o camera dupa imperecherea initiala.

Dupa imperecherea prin Bluetooth, puteti controla direct functiile de inregistrare video si captura foto ale camerei dvs. prin intermediul butonului de inregistrare de pe cardan. Cand utilizati o camera Sony cu un obiectiv digital compatibil, puteti controla direct zoomul optic sau digital al obiectivului prin intermediul discului frontal, eliminand necesitatea unui cablu de control al camerei.

Buton de comutare mod Gimbal

Apasati butonul M pentru a comuta intre modul PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) si FPV. Fotografii pot, de asemenea, personaliza viteza de urmarire si alti parametri ai RS 3 Mini pe ecranul tactil, facilitand o experienta de fotografiere mai fluida si mai intuitiva.

Ecran tactil color de 1,4 inchi

RS 3 Mini are un ecran tactil color de 1,4 inchi cu o noua interfata de utilizare. Reglati majoritatea functiilor fara aplicatie si accesati setarile comune rapid si intuitiv.

Focalizarea cadranului frontal

La fel ca restul seriei DJI RS, RS 3 Mini are un cadran frontal ergonomic care se roteste pentru a regla focalizarea, ISO, diafragma, obturatorul si alti parametri. [3] Controlati miscarea celor trei axe ale cardanului cu cadranul frontal pentru o experienta mai eficienta de fotografiere solo.

Filmati timp de 10 ore consecutiv

Manerul integrat al bateriei accepta pana la 10 ore de functionare, oferind suficienta putere pentru a satisface pe deplin nevoile de fotografiere ale utilizarii pe tot parcursul zilei. Reincarcati RS 3 Mini in doar 2,5 ore pentru a reveni rapid la fotografiere. Il poti folosi chiar si in timpul incarcarii.

Caracteristici generale Model Ronin S3 Mini
Sarcina maxima (kg) 2
Greutate (kg) 0.850

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.