Luni-Vineri 9-16

!Kit accesorii GoPro Adventure Handler, head strap, clip mount, carcasa, Negru

ID Produs: 217345

24L



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

345,51 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.1 lei/luna

Descriere !Kit accesorii GoPro Adventure Handler, head strap, clip mount, carcasa, Negru de la GoPro

 

GoPro Adventure Kit 3.0 va permite sa utilizati orice camera de actiune GoPro portabila, montata pe cap sau montata pe clema in majoritatea aventurilor dvs. pe uscat sau subacvatic. Setul include maner plutitor The Handler, o curea pentru cap, o clema si o husa de transport compacta, personalizabila, care se potriveste tuturor accesoriilor, inclusiv aparatului foto.
 
Setul va ajuta sa va folositi camera confortabil in drumetii, snorkeling, roller coaster si numeroase alte activitati in interior si in aer liber. Cureaua pentru cap poate fi folosita pe o casca sau direct pe cap. Clipul se monteaza pe cureaua pentru cap sau poate fi indepartat pentru a va fixa camera de o sapca de baseball, curea de rucsac sau orice altceva similar.
 
Maner plutitor GoPro The Handler
Tine intotdeauna prinderea camerei de actiune GoPro chiar si atunci cand esti in apa cu manerul flotant The Handler de la GoPro. Handler-ul imbunatatit ofera suport confortabil si stabilitate camerei de actiune in si in afara apei. Daca scapati in apa, va mentine camera pe linia de plutire si este usor de localizat si recuperat datorita capacului portocaliu stralucitor de pe partea inferioara.
 
O montura standard cu eliberare rapida cu 3 grile in partea de sus sustine o varietate de carcase si alte accesorii de montare. Manerul este moale, antiderapant si sigur, iar o curea de mana ofera o masura suplimentara de siguranta. Handler-ul este un accesoriu util atunci cand faceti surfing, caiac, wakeboard sau va bucurati de alte sporturi nautice.
 
Caracteristici cheie
Maner plutitor pentru toate camerele de actiune GoPro
Utilizati in sau in afara apei pentru a oferi suport si stabilitate
Mentine camera pe linia de plutire daca este scapata in apa
Suportul cu 3 grinzi accepta o varietate de carcase/accesorii
Prindere moale, antiderapante, sigura
Fundul portocaliu stralucitor este usor de observat daca este scapat si pluteste in apa
Snur pentru curea de mana inclusa pentru un plus de siguranta
 
UPC: 818279025576
Cureaua pentru cap GoPro 2.0
Cufunda-ti spectatorii intr-o experienta video POV cu aceasta curea pentru cap 2.0 de la GoPro. Aceasta curea elastica reproiectata se potriveste tuturor dimensiunilor de cap si are o curea centrala pentru o stabilitate sporita. Clipul de montare din fata dispune de un suport standard pentru camera GoPro cu 3 grile si poate fi indepartat pentru a fi fixat pe o sapca, curea sau curea pentru optiuni suplimentare de montare.
 
Caracteristici cheie
Head Strap 2.0 este complet reglabil pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor de cap si se monteaza pe orice camera GoPro
Poate fi legat de o casca sau direct pe cap intr-o pozitie asemanatoare unui far
Clipul detasabil va permite sa atasati GoPro la sepci de baseball, curele, curele si multe altele.
Clipul permite montajul ultracompact, cu profil redus
Modele Compatibile Go Pro
Tip accesoriu Kit accesorii
Greutate (g) 0.575
Culoare Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.