Luni-Vineri 9-16

Nintendo Switch Pro Controller

ID Produs: 222538


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

309,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.59 lei/luna

Descriere Nintendo Switch Pro Controller de la NINTENDO

 

Acest controler include multe dintre caracteristicile care se regasesc in controlerele Joy-Con, precum: control al miscarii, HD rumble, compatibilitate Amiibo si multe altele.

Nintendo Pro Controller este un produs realizat din materiale premium. Este proiectat pentru a opera mult mai usor decat controlerele Joy-Con. Diferenta principala fata de controlerele Joy-Con este reprezentata de comenzile directionale, care pe controlere Joy-Con sunt formate din diferite butoane, in schimb ce Controller Pro are un singur buton pentru comenzile directionale si un Control Pad.
Nintendo Pro Controller are doua elemente de actionare liniare, fiecare cu capabilitati independente HD Rumble, creand un efect similar cu controlerele Joy-Con. Functia de Rumble HD inclusa in Nintendo Switch Pro Controller creeaza o experienta de joc captivanta.
 
Tip conectivitate Wireless
Conectivitate NFC Infrarosu
Platforma Nintendo Switch
Tip alimentare Acumulator
Porturi 1 x USB type C
Numar butoane 15
Functii Accelerometru Senzor de miscare Senzor giroscopic
Continut pachet 1 x Controller
  • General
    • Platforma
      nintendo

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.