Luni-Vineri 9-16

Joystick Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition pentru PC

ID Produs: 212846

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

349,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.22 lei/luna

Descriere Joystick Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition pentru PC de la THRUSTMASTER

Joystick Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition pentru PC

 

 

 

Pregatiti-va pentru decolare cu primul joystick Thrustmaster care combina tehnologia magnetica cu comenzile de zbor inspirate din lumea aviatiei civile (familia Airbus A320).

 

Inspirat de adevaratul Airbus Sidestick

O replica ergonomica la scara 1:1 inspirata de emblematica mansa  Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition asigura o manevrabilitate unica.

 

 

Design versatil, modular

Puteti ajusta cu usurinta configuratia mansei  inainte de fiecare decolare, pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra: capitan, copilot sau cu mansa  in pozitie centrala pentru zborul solo.

 

 

Tehnologie magnetica

Sistemul fara contact H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) , fara potentiometre, ofera o durata de viata nelimitata si asigura o precizie optima in timpul sesiunilor de zbor.

 

 

Mecanism incorporat de inversare a propulsiei

Acceleratorul incorporat in baza joystick-ului include o functie de inversare a propulsiei, o caracteristica unica pe avioanele de pasageri. Acesta este un avantaj major in ceea ce priveste ajutorul pentru a va ajuta sa stapaniti manevrele aferente si va asigura ca aterizarile sunt intotdeauna perfect controlate.

 

 

Carma rotativa blocabila

Carma poate fi utilizata prin rotirea manerului de pe mansa , pentru a usura zborul pentru pilotii multitasking.

Aceasta functie de carma incorporata in manerul sidestick-ului include, de asemenea, un sistem de blocare, pentru o experienta de zbor comercial mai realista.

 

 

Airbus TCA Ecosistemul aviatiei

Ecosistemul Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) ofera numeroase add-on-uri optionale, pentru a va imbunatati imersiunea in jocuri.

Descopera TCA Quadrant Airbus Edition, TCA Quadrant Add-On Airbus Edition, TM Flying Clamp si faimosul sistem de carma TFRP (toate vandute separat) pentru sesiuni de zbor care iti taie respiratia.

 

 

Compatibil cu software-ul T.A.R.G.E.T (inclus)

T.A.R.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) este o suita software care va permite sa testati, sa configurati si sa programati controllerele Thrustmaster.

T.A.R.R.G.E.T. include presetari incorporate pentru jocuri cunoscute (atat titluri recente, cat si mai vechi), pentru fiecare accesoriu Thrustmaster compatibil.

Adaugati sau creati noi presetari - fara nicio limita!

Gratuit, disponibil pentru descarcare de pe site-ul oficial Thrustmaster.

 

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Gamepad
Tip conectivitate Cu fir
Platforma PC
Tip alimentare La retea
Material Plastic
Continut pachet 1 x Joystick 4 x Modul de buton cu cap de joystick interschimbabil
Culoare Negru Albastru
Dimensiuni (W x H x D) 195 x 195 x 225 mm
Greutate 920 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.