Luni-Vineri 9-16

Kit stabilizator DJI Ronin S3 Pro Combo

ID Produs: 212312

---



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

4.628,98 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 188.59 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Kit stabilizator DJI Ronin S3 Pro Combo de la DJI

GESTIONAREA SARCINILOR UTILE MARI

Stabilizatorul RS 3 PRO foloseste brate extinse din fibra de carbon pentru a permite mai mult spatiu de echilibrare pentru camerele profesionale, facandu-l potrivit pentru camere precum Sony FX6 sau Canon C70 cu obiective 24-70 mm F2.8.
Noua placa inferioara extinsa cu eliberare rapida asigura o montare mai stabila a camerei si este convenabila pentru instalarea unui suport pentru obiectiv pentru setari mai sigure.
Pentru a usura procesul de echilibrare, a fost adaugat un buton de reglare fina pentru axa de inclinare pentru a deplasa camera inainte sau inapoi mai precis, chiar si pana la nivel de milimetru. Cu componente acoperite cu Teflon®, RS 3 PRO poate fi echilibrat cu mai putina frecare si rezistenta mai mica, chiar si atunci cand se monteaza camere grele.

BLOCARE AUTOMATA A AXELOR

RS 3 PRO va permite sa incepeti rapid pentru a nu rata niciun cadru. Pur si simplu tineti apasat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblocheaza si se extind automat, permitandu-va sa incepeti filmarea in cateva secunde. Apasati butonul de pornire o data, iar axele se vor bloca automat si dispozitivul va intra in modul de repaus. Apasati si mentineti butonul de pornire apasat, si acesta se va plia si se va bloca automat.

SARCINI UTILE MARI

Designul structural optimizat al stabilizatorului RS 3 PRO se asigura ca greutatea sa ramane aceeasi cu cea a stabilizatorului RS 2 la doar 1.5 kg (include gimbal, maner pentru baterie si placi cu eliberare rapida cu doua straturi), in timp ce capacitatea sa de incarcare este robusta de 4.5 kg, oferind un sprijin puternic intr-un corp usor.

CONTROL WIRELESS

Echipat cu tehnologia Bluetooth Dual-Mode, RS 3 PRO este capabil sa realizeze un control wireless al obturatorului eficient si fiabil. Dupa imperecherea initiala prin Bluetooth, puteti controla inregistrarea video si foto apasand butonul de inregistrare de pe stabilizator. O camera imperecheata anterior se va reconecta automat, economisind timp cu fiecare utilizare ulterioara.

COMUTARE RAPIDA INTRE MODURILE DE FILMARE

Prin simpla glisare a noului comutator intre modul de filmare, puteti alterna intre modurile Pan follow, Pan si Tilt follow si FPV. Selectia modului FPV este, de asemenea, personalizabila la 3D Roll 360, Portrait sau Custom, permitandu-va sa va ajustati echipamentul si sa incepeti filmarile cat mai rapid.

MAI MARE INSEAMNA MAI BUN

Un ecran tactil color OLED mare de 1.8 inchi incorporat mareste dimensiunea ecranului cu 28% in comparatie cu RS 2, facandu-l incredibil de convenabil pentru setarea parametrilor, verificarea starii fotografierii si incadrarea subiectilor urmariti. Si cu interfata de utilizator reproiectata, fiecare setare este mai intuitiva si mai precisa. Ecranul OLED ofera, de asemenea, o luminozitate mai mare decat ecranul LCD al stabilizatorului RS 2 pentru o vizualizare mai buna in exterior cu un consum mai mic de energie.

STABILIZARE PRO

CONSTRUCTIE PUTERNICA DIN FIBRA DE CARBON

Bratele stabilizatorului RS 3 PRO sunt construite din foi stratificate din fibra de carbon netaiata, la fel ca Ronin 2. Acest lucru il face mai usor si mai rezistent decat materialul din fibra de carbon imbinat folosit pe RS 2, crescand rigiditatea si scazand greutatea pentru a face fata filmarilor solicitante.

EVOLUTIA STABILIZARII RS

Sustinut de a treia generatie de algoritmi de stabilizare RS, RS 3 PRO ofera o stabilitate semnificativ imbunatatita in orice scenariu. Datele de esantionare de laborator arata ca RS 3 PRO ofera o crestere cu 20% a stabilitatii fata de RS 2, gestionand fara efort fotografiile cu unghi mic, scenariile de alergare sau comutarea intre pozitiile inalte si joase.

OBTINE REZULTATE SUPERSMOOTH

Cand modul SuperSmooth este activat, RS 3 PRO mareste puterea motorului pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea, oferind imagini stabile chiar si in scenarii cu miscare rapida sau cand se utilizeaza obiective cu distanta focala echivalenta cu 100 mm.

FOCUS PROFESIONAL

ASISTENTA LIDAR

Pentru a usura focalizarea, tehnologia de focalizare LiDAR de la Ronin 4D este aplicata pe RS 3 PRO. Noul Range Finder LiDAR (RS) poate proiecta 43.200 de puncte de distanta pe o distanta de 14 metri. Dispune, de asemenea, de o camera incorporata cu o distanta focala echivalenta de 30 mm si un camp vizual wide de 70°, care raspunde nevoilor de focalizare ale majoritatii scenariilor.
43.200 puncte (ranging points)
Distanta maxima: 14 metri
Camera integrata: 30 mm
Camp vizual (FOV): 70°
In comparatie cu tehnologia conventionala de focalizare, sistemul de focalizare LiDAR nu trebuie sa se bazeze pe textura suprafetei subiectului. Acest lucru este util in special in medii cu lumina scazuta sau in scenarii complicate cu mai multe subiecte si are ca rezultat o focalizare exceptional de stabila.
Accepta atat modul Wide, cat si modul Spot. In modul Wide, telemetrul detecteaza automat subiectul si urmareste focalizarea. In modul Spot, utilizatorii pot incadra manual sau pot atinge subiectul pe ecran pentru a focaliza.

FOCUS MOTOR CU TOTUL NOU

Motorul de focalizare DJI RS de generatie urmatoare (2022) ofera o putere de trei ori mai puternica (pana la 1 N·m) si reduce zgomotul audibil cu 50%. Acest lucru ofera o experienta de focalizare mai lina si reduce efectul asupra inregistrarii audio. De asemenea, adopta o structura cu eliberare rapida, permitandu-i sa fie asamblat cu usurinta, fara unelte, pentru o utilizare cat mai rapida.

FOCALIZARE CINEMATICA AUTOMATA

Asocierea telemetrului LiDAR cu noul motor de focalizare face posibila si focalizarea automata cinematografica pe lentile manuale. Apasati butonul M de pe gimbal o data pentru a comuta rapid intre focalizarea manuala si focalizarea automata pentru a va satisface nevoile pentru ambele moduri fara efort.

ACTIVETRACK PRO

Urmarirea subiectului pe seria Ronin nu a fost niciodata mai precisa sau mai receptiva. Urmatoarea generatie ActiveTrack PRO poate citi direct imaginile de pe camera incorporata in Range Finder LiDAR, fara a fi nevoie de Ronin Image Transmitter (cunoscut anterior ca Ronin RavenEye Image Transmitter). Range Finder-ul LiDAR are, de asemenea, un cip auto-dezvoltat, identic cu cel utilizat de Ronin 4D, care mareste puterea de calcul a functiei ActiveTrack PRO de peste 60 de ori in comparatie cu ActiveTrack 3.0 pe transmitatorul de imagine Ronin.
Cand utilizati functia ActiveTrack PRO, puteti monitoriza direct sau incadra subiectul pe ecranul tactil OLED al stabilizatorului RS 3 Pro. Latenta fluxului live este redusa la doar 40 ms, cu 60% mai mica decat cea a transmitatorului de imagine Ronin, permitand urmarirea rapida, chiar si atunci cand subiectul se misca rapid. Cu un accelerator de retea neuronala, poate identifica si urmari tinte, chiar si atunci cand acestea sunt numeroase si la distanta.

TRANSMISIE VIDEO PROFESIONALA

MONTARE RAPIDA

Stabilizatorul RS 3 Pro se poate asocia cu noul sistem de transmisie DJI pentru a oferi o solutie de fotografiere personalizata. Transmitatorul video DJI poate fi alimentat direct de RS 3 Pro si se monteaza convenabil pe partea inferioara prin intermediul monturii cold shoe, fara a fi nevoie de o baterie suplimentara, reducand sarcina pentru configurarea portabila.

TRANSMISIE WIRELESS PE O DISTANTA MARE

Sistemu de transmisie O3 Pro suporta o distanta maxima de transmisie video si audio de 6 km cu latenta ultra-scazuta, precum si comutare automata a frecventei intre benzile de 2.4 GHz, 5.8 GHz si DFS, oferind echipelor o experienta de monitorizare la distanta impresionant de stabila si fara interferente.

SPECIFICATII

PERIFERICE

Porturi pentru accesorii:
Porturi RSA/NATO
Montura pentru filet 1/4"-20
Montura Cold Shoe
Transmisie video/Port pentru Laser Rangefinder LiDAR (USB-C)
Port de control camera RSS(USB-C)
Port pentru Focus Motor (USB-C)

ACUMULATOR

Model: BG30-1950 mAh-15.4V
Tip: LiPo 4S
Capacitate: 1950 mAh
Energie: 30 Wh
Autonomie maxima: 12 ore
Timp pentru incarcare completa: aprox. 1.5 ore (folosind un incarcator 24W; se recomanda folosirea adaptoarelor QC 2.0 sau PD)
Temperatura optima pentru incarcare: 5° - 40°C

CONECTIVITATE

Bluetooth 5.0
Port pentru incarcare (USB-C)

CERINTE DE SISTEM PENTRU APLICATIA RONIN

iOS 11.0 sau mai recent
Android 7.0 sau mai recent

LIMBI SUPORTATE

Engleza, Chineza Simplificata, Chineza Traditionala, Germana, Framceza, Coreana, Japoneza, Spaniola, Portugheza (Brazilia), Rusa, Tailandeza

PERFORMANTA DE LUCRU

Sarcina utila sustinuta: 4.5kg
Viteza maxima de rotatie controlata: rotire: 360°/s, inclinare: 360°/s, rasucire: 360°/s
Distante mecanice: axa de rotatie: 360° (rotatie continua), axa de rotire: -95° - +240°, axa de inclinare: -112° - +214°

CARACTERISTICI MECANICE SI ELECTRICE

Frecventa de operare: 2.400-2.484 GHz
Putere de transmisie Bluetooth: <8 dBm
Temperatura de operare: -20° - +45°C
Greutate: gimbal: aprox. 1.143 g
grip: approx. 265 g
grip extins/trepied (metalic): aprox. 226 g
quick-release plates (sus si jos): aprox. 107 g

Dimensiuni gimbal:

pliat: 268×276×68 mm (fara camera, grip sau grip extins/trepied)
depliat: 415×218×195 mm (inaltime include gripul, fara grip extins / trepied)

TRANSMITATOR DE IMAGINE DJI RONIN

Conexiuni: Port pentru incarcare/comunicare (USB-C)
Port HDMI (Mini HDMI)
Port pentru control camera RSS (USB-C)
Port de expansiune: Cold Shoe
Frecvente de operare: 2.400-2.484 GHz, 5.725-5.850 GHz
Greutate: 126 g
Dimensiuni: 82×63×24 mm
Putere de transmisie: 2.400-2.484 GHz: <20 dBm (CE); 5.725-5.850 GHz: <14 dBm (CE)

ACUMULATOR

Capacitate: 2970 mAh
Incarcator compatibil: 5V/2A
Timp pentru incarcare completa: aprox. 2.5 ore
Timp de operare: aprox. 3.5 ore
Putere de transmisie: 100 m (CE)
Latenta: 60 ms
Tensiune de operare: 900 mA/3.7V
Temperatura de operare: 0° - 45°C

LASER RANGEFINDER LIDAR DJI (RS)

Porturi pentru accesorii: Cold Shoe
Montura pentru filet 1/4"-20
Port USB-C
Port USB-C pentru incarcare/CVBS/CAN Data
Senzor de imagine: Resolutie - 448×298p pe ecranul tactil al stabilizatorului
Unghi vizual (FOV): 57.4° (orizontal), 44.6° (vertical), 70.1° (diagonal)
Rata cadre: 30fps
Lungime focala: 30mm (echivalent)
Senzor ToF: Resolutie - 240×180p
Distanta de detectie: 0.5 - 14 m
Unghi vizual (FOV): 57.4° (orizontal), 44.6° (vertical), 70.1° (diagonal)
Frecventa: 25 Hz
Lungime focala: 30mm (echivalent)
Eroare de distanta: 1%
Masina de invatare: Frecventa - 30 Hz
Urmarire subiect: poate recunoaste pana la 5 subiecte in acelasi timp si poate alege unul pe care sa-l urmareasca
Identificare smart object: Fata umana, cap si corp
Proprietati electrice: Consum de putere - 6.8W
Tensiune de intrare: 7 - 16V
Temperatura de operare: -20° - +45°C
Proprietati mecanice: Dimensiuni: 66×57×24 mm
Greutate: aprox. 130 g
Inaltime mounting plate: 30 mm
Lentile care nu necesita calibrare: DZOFILM Vespid Cyber 35 mm, DZOFILM Vespid Cyber 50 mm, DZOFILM Vespid Cyber 75 mm

  • Gimbal
  • Geanta transport
  • BG30 Grip
  • Cablu incarcare USB-C (40 cm)
  • Suport de fixare obiectiv (extended)
  • Extensie grip/trepied (Metal)
  • Placuta quick-release (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • Briefcase Handle
  • Lower Quick-Release Plate (Extended)
  • Suport Telefon
  • Focus Motor (2022)
  • Focus Motor Rod Mount Kit Combo
  • Focus Gear Strip
  • Ronin Image Transmitter
  • Cablu alimentare USB-C (20 cm)
  • Cablu Mini-HDMI la HDMI (20 cm)
  • Cablu Mini-HDMI la Mini-HDMI (20 cm)
  • Cablu Mini-HDMI la Micro-HDMI (20 cm)
  • Cablu Multi-Camera Control (USB-C, 30 cm) x 2
  • Lens-Fastening Strap
  • Hook-and-Loop Strap x 2 D-Ring Camera Mounting Screw 1/4-20 inch Screw 1/4-20 inch × 2 Screw 3/8-16 inch M4 Screw (10mm) × 6 Allen Wrench (3mm)
 

Detalii tehnice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.