Luni-Vineri 9-16

Telemetru DJI LiDAR Ronin 4DCompatibil Zenmuse X9-6K/8K

ID Produs: 212314

24L



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

1.979,14 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 80.67 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Telemetru DJI LiDAR Ronin 4DCompatibil Zenmuse X9-6K/8K de la DJI

Adaugati focalizare automata extrem de precisa la Ronin 4D, chiar si cu subiecte care se misca rapid, cu acest Range Finder DJI LiDAR . Telemetrul se monteaza pe Ronin 4D si se alimenteaza printr-un cablu de alimentare USB Type-C, ceea ce reprezinta un plus de focalizare automata bine integrata pentru camera dvs. Telemetrul LiDAR arunca 43.200 de puncte de distanta intr-o zona de detectare de 32 de metri pentru o focalizare precisa in conditii extrem de slabe care provoaca dificultati ale altor dispozitive de detectare a focalizarii.

 

Focalizare automata

Folosind sistemul de focalizare LiDAR, Ronin 4D poate mentine focalizarea pe subiectii care se misca rapid. Focalizarea automata continua asupra subiectilor poate fi activata cu ActiveTrack Pro, facandu-l deosebit de convenabil pentru operatorii solo.

 

Focalizare manuala automata

Acest mod va ofera precizia si flexibilitatea focalizarii manuale cu confortul focalizarii automate. Pe Ronin 4D, roata de focalizare se va roti sincronizat pe masura ce punctul de focalizare se schimba, dar operatorul camerei sau tragatorul de focalizare poate prelua controlul manual in orice moment.

Precizie de masurare a domeniului LiDAR

1 pana la 3,2' (±1%)
3,2 pana la 32,8' (±1,5%)

FOV

1 pana la 9,8' la reflectivitate >18% 60 x 45° (H/V)
1 pana la 32,8' la reflectivitate >18% 60 x 7° (H/V)

Lungimea de unda laser

940 nm

Tip Telemetru
Compatibilitate Aparate foto D-SLR
Culoare Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.