Luni-Vineri 9-16

Husa pentru gratar 4 arzatoare 166 x 61 x 110 cm Cadac 98362

ID Produs: 197013


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

331,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 13.53 lei/luna

Descriere Husa pentru gratar 4 arzatoare 166 x 61 x 110 cm Cadac 98362 de la Cadac

Husa universala pentru gratarele pe gaz cu 4 arzatoare.

Prelungiti durata de viata a gratarului si pastrati-l in stare buna folosind o husa de protectie adecvata, rezistenta la intemperii, care il protejeaza integral si care a fost conceputa pentru uz intens, fiind confectionata din PVC rezistent la actiunea razelor UV si impermeabil. Este recomandat sa utilizati o astfel de husa in cazul in care detineti un gratar de gradina sau de balcon.

Aceasta husa de protectie este special conceputa pentru CADAC Patio Entertainer, pentru seria pe gaz Meridian si pentru majoritatea modelelor de gratare pe gaz cu 4 arzatoare, cu doua rafturi, capac si carut, pe tot parcursul anului. Sistemul de inchidere cu velcro garanteaza stabilitatea fixarii husei pe gratar chiar si in zilele cu vant puternic.

Specificatii:

  • Husa universala pentru gratarele pe gaz cu 4 arzatoare
  • Husa de gratar din PVC rezistent la actiunea razelor UV si impermeabil
  • Cu sistem de inchidere de tip velcro
  • Compatibila cu CADAC Patio Entertainer, pentru seria pe gaz Meridian si pentru majoritatea modelelor cu 4 arzatoare, cu doua rafturi, capac si carut
  • Dimensiuni: lungime 166 cm x latime 61 cm x inaltime 110 cm
Tip produs Husa
Numar piese/set 1
Continut pachet 1 x Husa

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.