Luni-Vineri 9-16

Cutie de afumare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro, Core 140071



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

176,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Cutie de afumare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro, Core 140071 de la Char-Broil

Cutia de afumare Made2Match pentru gratare Char-Broil Professional Pro si Core este conceputa pentru a se potrivi perfect gratarelor profesionale cu gaz si cu sistem cu infrarosu PRO si CORE, pentru a adauga o aroma de fum excelenta alimentelor pregatite la gratar. Orificiile laterale de evacuare a fumului permit iradierea fumului sub alimente si in jurul acestora, pentru o aroma mai puternica, iar sistemul de sustinere cu picioruse integrat tine cutia in pozitie. Pur si simplu umpleti-o cu aschii de lemn de esenta preferata si asezati-o deasupra gratarului. Capacul prevazut cu balamale se deschide la mijloc, pentru acces usor de completare cu aschii de lemn, fara a scoate cutia din pozitie si fara a interfera cu raftul de incalzire.

Designul inovator se potriveste liniilor gratarelor  profesionale PRO & CORE pentru a adauga gratarului pe gaz functionalitatea afumarii.

Specificatii:

  • Cutia de afumare este echipata cu capac prevazut cu balamale, pentru a adauga cu usurinta aschii de lemn, dupa cum este necesar in timpul gatitului.
  • Designul capacului format din doua segmente va permite sa plasati cutia de afumare sub raftul de incalzire, fara a perturba posibilitatea de a adauga lemn in cursul gatitului.
  • Sistemul de sustinere cu picioruse previne alunecarea cutiei de afumare.
  • Otelul inoxidabil din care este confectionata cutia garanteaza ani intregi de utilizare a sa fara probleme.
  • Orificiile de ventilatie de pe suprafata cutiei sunt concepute pentru un interval optim de afumare.
  • Dimensiuni: inaltime 8,5 cm x Lungime 40 cm x latime 10,5 cm
  • Greutate: 1 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.