Luni-Vineri 9-16

Suport magnetic pentru patru ustensile de gratar Enders 30 x 8 cm 7812

ID Produs: 196772


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

124,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Suport magnetic pentru patru ustensile de gratar Enders 30 x 8 cm 7812 de la Enders

Componente:

  • doi magneti puternici care asigura o prindere corespunzatoare, fara a depasi insa o capacitate de incarcare de maxim 1,6 kg
  • cadru robust din otel acoperit cu vopsea neagra

Recomandari de utilizare:

  • Magnetii genereaza un camp magnetic puternic, care poate genera daune televizoarelor, laptopurilor, hard-diskurilor computerelor, cardurilor bancare, suporturilor de date, ceasurilor mecanice, aparatelor auditive si difuzoarelor, prin urmare, tineti magnetii la distanta de toate dispozitivele si obiectele care pot fi deteriorate de campurile magnetice pe care le genereaza.
  • Magnetii pot afecta functia stimulatoarelor cardiace si a defibrilatoarelor implantate, generand disconfort si chiar scoaterea din functiune a acestor dispozitive medicale. Daca purtati astfel de dispozitive, pastrati o distanta suficienta fata de magneti.
  • Daca manevrati suportul de accesorii in mod neglijent, va puteti prinde degetele sau pielea intre magneti si suprafata aderenta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.