Luni-Vineri 9-16

Peleti de afumare pentru gratar Landmann, lemn de cires, 10 Kg

ID Produs: 226593


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

129,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Peleti de afumare pentru gratar Landmann, lemn de cires, 10 Kg de la Landmann

Pentru o aroma de fum deosebita pentru gratar si afumare: peletii pentru gratar LANDMANN sunt fabricati din lemn de esenta tare si nu contin nici aditivi, nici agenti de presare. De asemenea, nu contin resturi de scoarta.

 

Peletii individuali au un diametru de aprox. 6 mm si sunt multifunctionali - pot fi folositi pe gratarele cu carbuni, pe gratarele cu peleti, in afumatori, cuptoare cu peleti, cuptoare de pizza, cutii si dulapuri de afumat. Sunt ideali mai ales pentru prepararea indirecta a alimentelor la gratar.

 

  • Forma de prezentare: 1x 10 kg peleti de gratar din lemn de stejar;
  • GUST AROMAT: Pentru mai multa varietate si o nota deosebita de fum - ideali pentru carnea de porc;
  • VERSATILITATE: pentru afumatoare, gratare pe peleti si pe carbuni, cuptoare de pizza & co. - fara aditivi, adjuvanti de presare sau scoarta;
  • USOR DE UTILIZAT: turnati peletii pentru gratar sau in semineul pe peleti, lasati-i sa se absoarba, aprindeti-i, gata!;
  • CONSUM REDUS: aproximativ 0,3 pana la 1,0 kg de peleti consumati pe ora - chiar mai putin la temperaturi scazute;
  • IDEALI PENTRU AFUMATORI: cu ajutorul cutiilor de afumare, peletii pot fi utilizati si pe gratarele pe gaz si electrice.

 

Tip produs Accesoriu afumare
Material Lemn
Continut pachet 1 x Punga paleti de afumare
Culoare Lemn Cires
Greutate 10 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.