Luni-Vineri 9-16

Decalcifiant DeLonghi EcoDecalk Mini DLSC101, 100ml

ID Produs: 181759


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

36,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Decalcifiant DeLonghi EcoDecalk Mini DLSC101, 100ml de la Delonghi

Acest produs este special creat pentru întreținerea periodică a espressoarelor, eliminând rapid depunerile de natură organică, fără a ataca componentele aparatului. Pachetul de 100ml asigură o operațiune de decalcifiere. Folosirea regulată prelungește durata de viață a espressorului și crește eficiența.

Testele de laborator arată că acesta este mai eficient și mai rapid la dizolvarea depunerilor de calcar decât agenții de decalcifiere tradiționali. Decalcifierea, efectuată ori de câte ori este solicitată de espressor, este esențială. Espressorul are un proces automat de decalcifiere și este recomandat să folosiți doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Pentru decalcifiere, adăugați 100ml de soluție EcoDecalk în rezervorul de apă, completați cu apă rece proaspătă și urmați instrucțiunile simple indicate de espressor.

Pachetul conține instrucțiuni de utilizare.
Poate fi folosit pentru o operațiune de decalcifiere.
Compoziție chimică: 30-50% acid lactic.
Cantitate: 100ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.