Luni-Vineri 9-16

Cafea boabe DeLonghi Kimbo Espresso Prestige DLSC615, 1kg

ID Produs: 213908


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii si piese aparate cafea

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cafea boabe DeLonghi Kimbo Espresso Prestige DLSC615, 1kg de la Delonghi

Esenta medie spre tare, cu aroma de caramel si fructe uscate

Profilul sensorial: 
Cele mai bune boabe de cafea Arabica din Brazilia, Columbia si Peru sunt perfect echilibrate cu o selectie de boabe Robusta din Asia. Un espresso cu tarie si dulceata medii, cu note de caramel, biscuiti proaspat copti si fructe uscate. Finisajul este placut acid, cu un gust condimentat de lunga durata.

Origini: Peru, Brazilia, Columbia, India, Indochina

Un amestec de cafea Arabica 65% si Robusta asiatica de 35%. Trei sortimente de Arabica. Primul este Santos, soi natural, bine echilibrat, cu densitate medie, dulceata eleganta, cu un gust de cacao si note fine de prune. Celelalte doua tipuri sunt Arabica fermentate, din Columbia, cu arome de miere, unt proaspat, note delicate florale, de bergamota si portocala si Peru, cu note de flori proaspete si parfumate. Robusta provine din India si Vietnam, adaugand estenta si usoare note de condimente.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.