Luni-Vineri 9-16

Set de ceasca si farfurioara KAHLA Pronto 57F225A90057C, Capacitate ceasca 100ml, Pentru espresso, Material porțelan dur realizat din caolin, feldspat si cuart

ID Produs: 181936


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

29,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set de ceasca si farfurioara KAHLA Pronto 57F225A90057C, Capacitate ceasca 100ml, Pentru espresso, Material porțelan dur realizat din caolin, feldspat si cuart de la PORLAND

Ceașcă espresso cu farfurioară, din gama Pronto de la Kahla capacitate 100 ml, fabricată în Germania, respectandu-se cele mai înalte standarde ale calitații și ale siguranței și îmbinând calitatea cu utilul și cu estetica.
 
Porțelanul dur utilizat, realizat din caolin, feldspat si cuart, este rezistent la fluctuații de temperatură și permite utilizarea in cuptorul cu microunde si curățarea în mașina de spălat vase.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.