Luni-Vineri 9-16

Epilator facial Braun FaceSpa SE851V

PRET SPECIAL
ID Produs: 77263

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


379,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +43,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +65,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 15.44 lei/luna

Descriere Epilator facial Braun FaceSpa SE851V de la BRAUN

Epilator Facial Braun Face SE851V

- Primul epilator facial din lume cu perie de curatare;
- Epilator facial: design elegant si compact pentru epilare precisa. 10 micro-deschideri prind chiar si cele mai fine fire de par (0.02mm);
- Perie curatare faciala: curata delicat si in profunzime prin micro-oscilatii. Testat cu medicii dermatologi pentru utilizare zilnica pe pielea sensibila. Curata de 6x mai eficient fata de curatarea manuala;
- Include 4 perii diferite pentru a acoperi toate nevoile pielii si pentru a oferi un regim complet de ingrijire a pielii: perie normala, perie extra sensitive, perie de exfoliere si burete de infrumusetare.

Curata tenul de 6 ori mai bine fata de simpla curatare manuala

In doar un minut, peria de curatare Braun inlatura machiajul si impuritatile pentru a reface stralucirea naturala a pielii. Prin sute de micro-oscilatii, functioneaza de 6x mai eficient fata de curatarea manuala si curata pielea in profunzime, pentru a absorbi mai bine crema sau serul preferat.

100% rezistent la apa, puteti adauga curatarea faciala ca parte naturala a rutinei la dus

Colectia de perii de la Braun permite cu adevarat personalizarea regimului de ingrijire a pielii. Doar inlocuiti peria, si puteti sa curatati cu delicatete zonele sensibile ale pielii, puteti exfolia sau aplica crema si fond de ten. Pentru igiena optima si cel mai bun tratament pe care pielea dumneavoastra le merita, inlocuiti peria la fiecare 3 luni. Braun Face a fost testat cu medicii dermatologi si este adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, chiar si pe pielea sensibila.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata
Tip produs Epilator clasic
Set Da
Utilizare Piele uscata
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Pensete
Tip alimentare Baterii
Trepte de viteza 1
Numar puncte de prindere 10
Culoare Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.