Luni-Vineri 9-16

Pachet 2 role pentru aparat de vidat FSR2802-I

ID Produs: 27629


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

179,62 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Pachet 2 role pentru aparat de vidat FSR2802-I de la FoodSaver

Pachet 2 x role Latime 28 cm, Profil vacuumare usoara, Fara BPA, lavabile si reutilizabile, Spatiu ptr notificari.

Pachet de 2 role (20cm x 6.7m) cu care poţi să videzi, sigilezi şi resigilezi carne, legume, peşte sau multe alte alimente. Pot fi folosite cu toate aparatele de ambalat în vid FoodSaver.

Rolele FoodSaver să păstrezi alimentele proaspete mai mult timp în frigider, congelator şi dulapuri. Prin eliminarea aerului, prospeţimea alimentelor se păstrează de până la 5 ori mai mult timp, iar alimentele vor rămâne în stare proaspătă în congelator pentru luni, chiar ani de zile - fără nicio arsură de congelare. Astfel, poţi păstra brânza în frigider mai multe luni, iar produsele proaspete chiar săptămâni.

Folosind rolele de vidare poţi să-ţi creezi propriile pungi, în funcţie de mărimea şi tipul alimentelor pe care doreşti să le videzi. Pungile şi rolele FoodSaver au un design patentat care elimină complet aerul, astfel încât nu există nicio urmă de aer rămasă în jurul alimentelor. Sunt realizate dintr-un material rezistent, în 5 straturi, cu canale speciale care permit eliminarea eficientă şi completă a aerului. Pungile şi rolele FoodSaver nu conţin bisfenol A, sunt sigure pentru congelarea alimentelor, fierbere sau utilizare în cuptorul cu microunde şi previn arsurile de congelare.

 

Tip Produs: Accesorii vidare
Capacitate: Pachet 2 role (20cm x 6.7m)
Functii: Pentru păstrare alimente în frigider / congelator
Permit fierberea
Pot fi spălate şi reutilizate
Culoare: Transparent
Altele: Pentru păstrarea alimentelor în dulap
Sigure pentru utilizare în cuptorul cu microunde

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.