Luni-Vineri 9-16

Friteuza cu aer cald Ninja Max Pro AF180EU, capacitate mancare 1.2 kg, 2000 W, interval temperatura 40 - 240 °C, oprire automata, temperatura ajustabila, 6 programe, Negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 227179

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

749,00 lei

739,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +73,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +110,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 30.11 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Friteuza cu aer cald Ninja Max Pro AF180EU, capacitate mancare 1.2 kg, 2000 W, interval temperatura 40 - 240 °C, oprire automata, temperatura ajustabila, 6 programe, Negru de la NINJA

Friteuza cu aer cu o dimensiune mai compacta si capacitate mai generoasa.

Cautati o friteuza fara ulei care sa va permita sa gatiti o masa pentru intreaga familie, cu o amprenta limitata? Friteuza fara ulei Ninja MAX PRO optimizeaza fiecare centimetru patrat al blatului de lucru si poate tine pana la 4 piept sau pulpe de pui datorita sertarului sau mare de 6,2 L. Este aparatul ideal pentru a gati o masa pentru una pana la patru persoane.

Plita de gatit reglabila pe inaltime va permite sa gatiti in 2 moduri diferite . Il poti folosi in pozitia joasa pentru gatirea uniforma si crocanta a alimentelor sau il poti pune in pozitia inalta pentru a gati ingrediente mici si a rumeni preparatele.

Rapida si eficienta, friteuza Ninja va permite, de asemenea, sa gatiti folosind pana la 60% mai putina energie decat un cuptor †. Puteti economisi astfel bani si energie, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea mancarurilor gatite in casa.

Cu gatirea cu pana la 50% mai rapida decat cuptoarele ventilate, va puteti bucura de mese sanatoase, gustoase, gata de servit in doar cateva minute. Zile pline? Vrei sa gatesti sanatos pentru familie fara batai de cap si intr-un timp record? Cu Ninja, ingenios rimeaza cu gustos. Economisiti timp, energie electrica si simplificati viata de zi cu zi si a familiei dvs., cu friteutoarele fara ulei Ninja.

Lasa-ti creativitatea sa straluceasca cu 6 moduri de a gati :

  • AIR FRY : Cautati alternative mai sanatoase la alimentele prajite? In sfarsit, bucura-te de alimente prajite fara sa te simti vinovat! Prajirea fara ulei va permite sa gatiti cu pana la 75% mai putina grasime decat metodele traditionale de prajire. Un ventilator de convectie circula aerul foarte fierbinte pentru a gati uniform si a va face crocante mancarea, fara a adauga ulei. Este perfect pentru a gati alimentele preferate proaspete sau congelate, cartofi prajiti aurii, sandvisuri la gratar sau fileuri de somon, tot ce trebuie sa faci este sa asezonezi si sa gatesti cu deplina liniste.
  • MAX CRISP : Transforma-ti alimentele congelate in mancaruri ultra crocante. Fluxul de aer ultrarapid combinat cu o temperatura de 240°C iti permite sa obtii alimente aurii si crocante, fara a fi nevoie sa le dezgheti mai intai: perfect pentru mesele din timpul saptamanii dupa o zi plina.
  • FRAJIRE: Spuneti la revedere cuptorului: acest aparat face cartofii prajiti crocanti la exterior si moi la interior, cotlete de porc la gratar, vinete umplute si chiar si un pui intreg la prajit.1,6 kg sau jumatate de umar de miel cu greutatea de 1,3 kg.
  • COACERE : De la produse de patiserie fulgioase si crocante si muscaturi pana la prajituri moi, modul Coacere este perfect pentru a face deserturi gustoase si petit fours.
  • REINCALZITI : Reincalziti usor resturile pentru a reda gustul si textura pe care le aveau proaspat scoase din cuptor.
  • DESHIDRATARE : Indeparteaza usor umezeala din ingrediente pentru a face gustari, toppinguri si condimente de casa 100% naturale.

Inclus in pachet : brosura de retete cu retete sanatoase si recomandari de gatit pentru a va ajuta sa va familiarizati cu friteuza cu aer. Toate partile detasabile se pot spala in masina de spalat vase pentru o curatare usoara.

Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Putere 2000 W
Capacitate mancare 1.2 Kg
Tip panou de comanda Mecanic
Tip alimentare La retea
Numar programe 6
Interval temperatura 40 - 240 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta Oprire automata
Caracteristici speciale Compatibil masina de spalat vase Temperatura ajustabila
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza cu aer cald

DIMENSIUNI

Lungime 280 mm
Latime 360 mm
Inaltime 305 mm
Greutate 5.8 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.