Luni-Vineri 9-16

Aparat de barbierit Philips Shaver Seria 7000 S7882/55, barbierit umed/uscat, tehnologie SkinIQ, capete flexibile 360°, display LED, senzor Motion Control, senzor Power Adapt, lame auto-ascutire, 60 min, suport de incarcare, toc de transport, Ice Blue

ID Produs: 204954

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

908,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +90,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +136,35 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 37.03 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aparat de barbierit Philips Shaver Seria 7000 S7882/55, barbierit umed/uscat, tehnologie SkinIQ, capete flexibile 360°, display LED, senzor Motion Control, senzor Power Adapt, lame auto-ascutire, 60 min, suport de incarcare, toc de transport, Ice Blue de la Philips

Zona corporala Barba Mustata
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame oscilante
Destinat pentru Radere
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Barbierit uscat Barbierit umed
Tip piele Normala
Tip alimentare Acumulator
Tehnologie SkinGlide Power Adapt Senzor Motion Control
Functii Indicator baterie Lavabil Afisaj LED
Continut pachet 1 x Aparat de barbierit
Culoare Albastru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp de incarcare 1 h
Autonomie acumulator 1 h

 

Barbierit eficient, protectie avansata a pielii cu tehnologie SkinIQ

 

  • Invelis Nano SkinGlide;
  • Lame SteelPrecision;
  • Senzor Motion Control;
  • Capete flexibile 360-D;
  • Durata de viata a motorului si bateriei de 7 ani.

 

Reduce frecarea pe piele, pentru a minimiza iritatiile

 

Intre capetele aparatului de ras si pielea ta se afla un strat protector. Fabricat cu pana la 250.000 de granule micro-tech pe centimetru patrat, imbunatateste alunecarea pe piele cu pana la 30%***, pentru a reduce la minimum iritatia.

 
   

Performanta impresionanta la fiecare trecere

 

Cu pana la 90.000 de actiuni de taiere pe minut, lamele SteelPrecision barbieresc precis, taind mai multe fire de par pe cursa*. Cele 45 de lame de inalta performanta dispun de ascutire automata si sunt produse in Europa.

 
   

Experienta de barbierit imbunatatita, cu aplicatia

 

Perfectioneaza-ti barbieritul prin asocierea aparatului de barbierit cu aplicatia Philips GroomTribe. Urmareste progresul inregistrat de pielea ta la fiecare barbierit, personalizeaza-ti barbieritul si stapaneste tehnica, pentru un barbierit care este pe cat de precis, pe atat de bland cu pielea.

 
   

Iti ajusteaza barba, pentru barbierit fara efort

 

Senzorul inteligent pentru parul facial masoara densitatea parului de 250 de ori pe secunda. Tehnologia adapteaza automat si dinamic puterea de taiere, pentru barbierit delicat si fara efort.

 
   

Se muleaza pe conturul fetei tale pentru un contact optim cu pielea

 

Capetele complet flexibile se rotesc la 360° pentru a-ti urmari conturul facial. Experimenteaza contactul optim cu pielea, pentru un barbierit minutios si confortabil.

 
   

Proiectat pentru precizie si eficienta in taiere

 

Noua forma a capetelor de barbierit este proiectata pentru precizie. Suprafata este imbunatatita cu canale de ghidare a parului, concepute pentru a muta firele de par intr-o pozitie de taiere eficienta.

 
   

Curatare profunda intr-un singur minut, pentru un barbierit igienic

 

Puternicul cartus de curatare iti curata exemplar aparatul de barbierit si-l lubrifiaza intr-un singur minut, mentinandu-l mai mult timp functional cu performante optime. Cartusul este de 10 ori mai eficient decat curatarea cu apa**. Este cel mai mic cartus de curatare din lume, astfel ca il poti depozita cu usurinta si il poti folosi oriunde.

 
   

Barbierit umed, uscat si chiar sub dus

 

Adapteaza-ti rutina de barbierit la nevoile proprii. Cu functia umed si uscat, poti alege un barbierit uscat confortabil sau un barbierit umed reconfortant. Te poti barbieri cu gel sau cu spuma chiar si la dus.

 
   

Lama de tuns pop-up de precizie integrata in maner

 

Desavarseste-ti stilul utilizand lama de tuns pop-up de precizie a aparatului de barbierit. Integrata in corpul aparatului de barbierit, aceasta reprezinta modul perfect pentru a-ti ingriji mustata si pentru a-ti tunde perciunii.

 
   

Incarcare convenabila

 

La Philips, sustinem dezvoltarea durabila in toate aspectele legate de crearea produselor. Dorim sa reducem deseurile si sa minimizam numarul de adaptoare USB pe care le punem pe piata.

 
   

Aparatul de barbierit se livreaza cu pasaport Eco

 

Unitatea noastra de productie de lame utilizeaza 100% electricitate regenerabila, iar ambalajele noastre sunt fabricate din materiale reciclabile. Zoate aparatele de ras sunt livrate cu cu pasaport Eco.

 

 

Te ghideaza pentru a beneficia de o tehnica imbunatatita, cu mai putine treceri

 

Tehnologia cu detectarea miscarii urmareste modul in care te barbieresti si te indruma pentru a beneficia de o tehnica mai eficienta. Dupa numai trei barbieriri, majoritatea barbatilor au dobandit o tehnica mai buna de barbierit, pentru mai putine treceri***.

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.