Luni-Vineri 9-16

BRAUN Series 9 9355s Wet&Dry aparat de ras Suport de încărcare crom

ID Produs: 166972


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de tuns

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere BRAUN Series 9 9355s Wet&Dry aparat de ras Suport de încărcare crom de la BRAUN

Razor Wet & Dry Seria 9 9355s cu suport de încărcare, cromat
Braun Series 9 este cel mai eficient aparat de ras electric din lume. Sistemul de tăiere cu 5 elemente îndepărtează mai multe fire de păr la fiecare mișcare. Acest aparat de ras cu sită permite un bărbierit complet și blând, fără compromisuri. Briciul electric alunecă ușor pe piele, făcându-l potrivit atât pentru bărbierit umed, cât și pentru bărbierit uscat. Cu o durată de viață a bateriei cu 20% mai mare, vă puteți bărbieri mai mult fără fir (60 de minute) decât cu aparatele de ras anterioare din seria 9. Include un display Pro pentru performanță. Toate aparatele de ras Seria 9 sunt fabricate in Germania la calitate premium.
Cap care poate fi mișcat în 10 direcții
10 elemente de tăiere independente, independente pe capul de ras înclinat: Datorită tehnologiei combinate MicroMotion și MacroMotion, aparatul de ras se potrivește perfect pe față pentru un bărbierit mult mai complet.
Cip îmbunătățit pe 32 de biți
Ajustează performanța aparatului de ras la barbă, îndepărtând eficient chiar și cea mai groasă barbă.
Trimmer de precizie
Trimmer de precizie încorporat și prietenos cu pielea, care alunecă ușor din spatele aparatului de ras și vă permite să vă modelați cu precizie mustața și perciunile.
Cap de precizie fixabil
Capul de precizie ușor accesibil vă permite să reglați capul de bărbierit complet flexibil în cinci poziții diferite pentru un bărbierit și mai precis. Acest lucru este util în special în locuri greu accesibile, cum ar fi linia maxilarului sau deasupra buzei.
Li-ion + baterie
Bateria Braun Li-ion de ultimă generație. Timp de funcționare cu 20% mai lung. O singură încărcare - o lună de bărbierit. Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.
Cel mai eficient aparat de ras din lume. Oferă un bărbierit excepțional de blând și complet
Eficiența sa se bazează pe 5 elemente de tăiere diferite, care vă permit să îndepărtați mai multe fire de păr dintr-o singură mișcare.
Rigoozitatea sa se datorează micro-vibrațiilor lui Sonic, permițând dispozitivului să alunece cu ușurință pe pielea feței
Utilizați în condiții uscate sau umede. Acum bateria tine cu 20% mai mult
Tehnologie germană, 100% rezistent la apă umed și uscat. Recomandat de Skin Health Alliance
Culoare: Gri
Tip baterie: Litiu-Ion
Timp de încărcare: 1 oră
Numar de lame: 5
Rezistent la apă
Stand de încărcare
1 x husă de călătorie premium

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.