Luni-Vineri 9-16

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori, Negru

ID Produs: 144452

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de tuns

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20, Pieptene de precizie cu 14 lungimi, Stand, Husa, Acumulatori, Negru de la Philips

Tehnologie OneBlade unica

Philips OneBlade are o tehnologie noua si revolutionara conceputa pentru stilizarea parului facial si ingrijire corporala. Poate sa tunda, sa contureze si sa barbiereasca orice lungime de par. Sistemul sau dublu de protectie – un strat de alunecare combinat cu varfuri rotunjite – asigura un barbierit mai usor si mai confortabil. Tehnologia sa de barbierire include un dispozitiv de taiere cu miscari rapide (200 pe secunda), astfel incat este eficienta chiar si pe firele mai lungi.
   
Scurteaza-ti parul

Tunde-te cu pieptenele de precizie ajustabil inclus pentru a obtine o barba de lungime uniforma. Alege una dintre cele 14 setari predefinite de lungime pentru a obtine orice, de la un aspect usor nebarbierit la par scurt sau stilul cu barba lunga.
   
Da-i contur

Obtine un contur precis cu lama cu doua taisuri. Te poti barbieri in orice directie pentru a beneficia de vizibilitate sporita si a vedea fiecare fir de par taiat. Perfectioneaza-ti stilul in cateva secunde.
   
Rade-ti parul

OneBlade nu barbiereste la fel de aproape ca o lama traditionala, pielea fiind astfel protejata. Mergi contrar directiei de crestere a parului si rade usor parul de orice lungime.
   
Urmarirea conturului

OneBlade iti urmareste contururile fetei, permitandu-ti sa tunzi in mod eficient si confortabil si sa-ti barbieresti toate zonele fetei.
   
Creeaza contururi precise si un profil clar cu lama cu doua taisuri

OneBlade urmareste contururile fetei, permitandu-ti sa-ti barbieresti in mod eficient si confortabil toate zonele fetei. Foloseste lama cu doua taisuri pentru a-ti stiliza contururile si a crea linii clare deplasand lama in orice directie.
   
Pieptenele pentru tundere de precizie are 14 setari de lungime (de la 0,4 la 10 mm)

Pieptenele flexibil pentru tundere de precizie ofera setari de lungime variind de la 0,4 mm la 10mm, oferindu-ti o tundere uniforma, la lungimea pe care ti-o doresti.
   
OneBlade durabil

Lamele sunt concepute pentru a oferi performanta de durata. Pentru performanta optima, lama trebuie inlocuita doar o data la 4 luni*. Este usor de inlocuit, fara complicatii.

*Fiecare lama poate fi utilizata pana la 4 luni, pentru cea mai buna experienta de barbierire. Pe baza a 2 barbieriri complete pe saptamana. Rezultatele efective pot varia.
   
Umed si uscat

OneBlade este rezistent la apa, asadar este usor de curatat: nu trebuie decat sa-l clatesti la robinet. De asemenea, te poti barbieri cu sau fara spuma – cum preferi.
   
Afisajul digital cu LED-uri indica starea bateriei si blocarea pentru transport

Asigura-te ca aparatul tau OneBlade este gata de utilizare verificandu-i ecranul digital cu LED. Te informeaza in timpul utilizarii atunci cand bateria este descarcata si indica nivelul de incarcare cand este in priza. Activeaza dispozitivul de blocare pentru transport pentru a lua OneBlade cu tine oriunde ai merge.
   
Baterie Li-ion de 90 min.

Bateria Li-ion reincarcabila ofera 90 de minute de performanta constanta la o incarcare de 1 ore.
Zona corporala Barba
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame oscilante
Utilizare

Barbierit uscat

Barbierit umed

Destinat pentru Radere Tundere
Tip utilizare Uz casnic
Tip alimentare Acumulator
Functii

Rezistent la apa

Maner ergonomic

Maner anti-alunecare

Lavabil Utilizabil ud si uscat

Afisaj LED

Tehnologie Tehnologie care urmeaza contururile
Continut pachet

1 x Husa de depozitare

1 x Suport de incarcare

1 x Aparat de barbierit

1 x Pieptene cu 14 lungimi

Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp de incarcare 1 h
Autonomie acumulator 90 min
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.