Luni-Vineri 9-16

Aparat de tuns barba si parul 13 in 1 Philips Multigroom MG7715/15, Lame cu auto-ascutire, 120 min autonomie, maner metalic, 2 piepteni corp, 3 piepteni cap, wet & dry, perie de curatare

ID Produs: 204974

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

309,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +31,00 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +46,50 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.63 lei/luna

Descriere Aparat de tuns barba si parul 13 in 1 Philips Multigroom MG7715/15, Lame cu auto-ascutire, 120 min autonomie, maner metalic, 2 piepteni corp, 3 piepteni cap, wet & dry, perie de curatare de la Philips

Zona corporala Corp Urechi Cap Nas Barba
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Radere Tundere Detaliere Conturare
Tip alimentare Acumulator
Material lame Inox
Functii Rezistent la apa
Continut pachet 1 x Aparat de tuns metalic 1 x Aparat tuns metalic pentru detalii 1 x Aparat de tuns parul din nas si urechi 1 x Aparat de ras pentru corp 1 x Accesoriu de protectie pentru pielea corpului 1 x Pieptene ajustabil pentru barbă de 3-7 mm 2 x Pieptene pentru aspect nebarbierit 2 x Pieptene pentru corp 3 x piepteni pentru par (9, 12, 16 mm)
Culoare Titan Grey

SPECIFICATII TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp incarcare 1 h
Autonomie 120 min

Durata de functionare de pana la 120 de minute

Acest aparat de tuns Philips iti ofera pana la 120 de minute de utilizare fara fir de la o singura incarcare de 1 ora. O incarcare rapida de 5 minute ofera suficienta putere pentru o tunsoare completa.

Maner din cauciuc moale

Aparatul de tuns este usor de tinut si de manevrat, cu o prindere ergonomica din cauciuc pentru o tundere mai controlata.

Rezistent la dus

Acest aparat de tuns este conceput pentru a fi rezistent la apa, astfel incat sa il puteti folosi confortabil sub dus si sa il puteti curata cu usurinta sub robinet.

8 piepteni rezistenti la impact

Retuseaza rapid fata si parul cu ajutorul celor opt protectii de taiere intarite. 2 piepteni pentru tunderea de 1 mm si 2 mm, un pieptene de barba reglabil, 3 piepteni de par la 9 mm, 12 mm si 16 mm si 2 piepteni de corp pentru ingrijirea de 3 mm si 5 mm.

Aparat de tuns nasul si urechile

Evitati crestaturile si taieturile, deoarece trimmerul all-in-one indeparteaza rapid parul nedorit din nas si urechi.

13 instrumente pentru fata, par si corp

Aparatul de tuns par all-in-one Philips Multigroom vine cu 13 accesorii pentru a oferi o solutie de ingrijire a intregului corp.

 

Trimmer complet metalic

Creati linii drepte si curate si taiati uniform si prin cel mai gros par datorita lamelor precise din otel ale aparatului de tuns corp si barba. Aceste lame necorozive nu ruginesc si se ascut singure pentru a rezista mai mult timp.

Aparat de ras pentru corp cu protectie pentru piele

Rade-te confortabil sub gat, cu sistemul nostru unic de protectie a pielii, care protejeaza chiar si cele mai sensibile zone ale corpului si iti permite sa te razi la o precizie de 0,5 mm.

 

Detailer complet metalic

Designul ingust al toaletatorului de precizie din otel faciliteaza taierea precisa a marginilor si finisarea detaliilor mici.

 

Aparat de tuns premium 13 in 1 pentru o versatilitate maxima

Perfectionati-va stilul personal cu cea mai precisa si versatila masina de tuns. 13 trimmere premium

instrumente iti dau posibilitatea de a-ti crea un stil unic, din cap pana in picioare. Bucurati-va de maximum

precizie cu lamele DualCut si de un control sporit cu o maner de cauciuc antiderapant.

 

Tehnologie DualCut

Acest aparat de tuns par all-in-one dispune de tehnologia avansata DualCut pentru o precizie maxima. Este prevazut cu lame duble si este conceput pentru a ramane la fel de ascutit ca ziua.

  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.