Luni-Vineri 9-16

Monitor digital de tensiune arterială TrueLife Pulse BT pentru braț cu aplicație pentru telefon Bluetooth

ID Produs: 190027


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

534,18 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +53,42 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +80,13 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 21.8 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Monitor digital de tensiune arterială TrueLife Pulse BT pentru braț cu aplicație pentru telefon Bluetooth de la TRUELIFE

Dacă trebuie să vă monitorizați tensiunea arterială și să stocați fiecare dată măsurată, monitorul digital de tensiune arterială TrueLife Pulse BT vă va fi de mare ajutor. Pot fi monitorizate valorile a doi utilizatori separati, pentru fiecare dintre ei pot fi stocate până la 480 de rezultate de măsurare în memorie. Datorita conexiunii Bluetooth, tensiometrul poate fi asociat cu usurinta cu telefonul care stocheaza valorile. Tensiometrul are un display de 6,5" cu o lumină de fundal clară, colorată. Poate fi operat cu ajutorul butoanelor vizibile. Tensiometrul și manșeta pot fi amplasate cu ușurință în suportul practic inclus în pachet. Un alt avantaj este senzorul de bătăi neregulate ale inimii. Tensiometrul funcționează cu patru baterii și poate fi livrat fără probleme.

Tensiunea arterială TrueLife Pulse BT utilizează măsurarea oscilometrică a tensiunii arteriale, care garantează acuratețea maximă a valorilor măsurate. Tensiunea arterială poate fi utilizată de doi utilizatori. Dacă trebuie să urmăriți sau să înregistrați valorile tensiunii arteriale, veți fi cu siguranță mulțumit de memoria corectă 480 ca utilizator. Alternativ, tensiunea arterială poate fi conectată la un telefon prin Bluetooth. Datorită conexiunii la aplicația mobilă, rezultatele măsurătorilor pot fi procesate clar nu numai pentru medici, ci și, de exemplu, pentru cei dragi. Senzorul de bătăi neregulate ale inimii vă monitorizează ritmul cardiac.

Monitorul de tensiune arterială TrueLife Pulse BT are un afișaj clar de 6,5" cu iluminare de fundal. În același timp, afișajul arată toate valorile importante - inclusiv data și ora - și funcțiile activate. Afișajul arată valorile măsurate într-un grafic clar într-o clipă. Cu monitorul tensiunii arteriale, puteți seta și o alarmă pentru a vă aminti timpul de măsurare.

Tensiunea arterială poate fi folosită la fel de bine acasă și în călătorii. Pentru utilizarea sa nu este nevoie de sursa de alimentare, functionarea sa este asigurata de baterii alcaline. Tensiometrul și manșeta pot fi ușor plasate în suportul practic care face parte din pachet. Manevrarea sa este extrem de simpla, fiecare functie avand propriul buton.

Cu aplicația MedM Health de pe telefon, îți poți monitoriza sănătatea oricând și oriunde. Puteți chiar să exportați valorile măsurate către medicul dumneavoastră de familie. Cu un afișaj zilnic, săptămânal, lunar sau anual, precum și un link către aplicațiile populare de sănătate „Apple Health Kit” sau „Google Fit”, oferă o gamă largă de opțiuni de aplicație. În plus, puteți vizualiza media și evaluarea măsurătorilor individuale în aplicație.

- Tip Brat
- Metoda de măsurare Oscilometrică
- Dimensiunea mansetei 22-44 cm
- Lungime furtun manșetă 60 cm
- Memorie 2× 480 rezultate de măsurare
- Afișaj hipertensiunii arteriale Afișaj foarte grafic și colorat
- Funcții de mediere, afișare neregulată a ritmului cardiac, afișare a manșetei plasată corect, funcție de alarmă automată, oprire automată, indicator de mișcare
- Conexiune Da, Bluetooth, posibilitate de asociere cu un telefon mobil
- Compatibilitate aplicația MedM Health Android, iOS, Windows
- Exportați valori folosind aplicația Da
- Display LCD
- Dimensiune display 111 × 125 mm
- Interval de măsurare a tensiunii arteriale 30-250 mmHg
- Interval de măsurare a pulsului 40-180 impulsuri/min
- Precizia masurarii tensiunii arteriale ± 3 mmHg
- Precizie de măsurare a pulsului ± 5 %
- Alimentare 4× baterii AA de 1,5 V / 100-240 V
- Dimensiuni 136 × 190 × 52 mm
- Greutate 805 g
- Dispozitiv medical certificat DA
- Accesorii adaptor de rețea (nu face parte din ambalaj)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.