Luni-Vineri 9-16

Tensiometru digital WITHINGS BMP Core WPM04-ALL-INTER, gri

ID Produs: 176388

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate medicale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Tensiometru digital WITHINGS BMP Core WPM04-ALL-INTER, gri de la Withings

Tensiometru Withings BMP Core w Wifi sync, Led screen, ECG sensor, Digital stethoscope

Pe langa faptul ca masoara tensiunea arteriala si ritmul cardiac, Withings BPM Core este primul dispozitiv conectat care poate detecta, din confortul casei tale, anumite boli cardiace valvulare si fibrilatia atriala, ambele fiind boli cardiovasculare des intalnite la persoanele care sufera de tensiune arteriala crescuta, ceea ce poate preveni evolutia complicatiilor serioase.

BPM Core este cel mai avansat dispozitiv de sanatate Withings al momentului, care combina informatii medicale (de obicei disponibile numai in mediile clinice) cu un design integrat perfect. Pe langa monitorizarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac , dispozitivul trei-in-unul inregistreaza si electrocardiograme, folosite pentru a identifica fibrilatia atriala (FiA), o forma grava de ritm cardiac neregulat, care poate duce la insuficienta cardiaca, oboseala si dificultati de respiratie si este un factor major ce poate cauza un atac vascular cerebral. In plus, aparatul furnizeaza un stetoscop digital integrat, care poate oferi o detectare precoce a unei boli cardiace valvulare, caracterizata de deteriorarea uneia dintre cele patru valve cardiace, afectiune care ar putea necesita o interventie chirugicala pentru evitarea insuficientei cardiace.

Folosind un dispozitiv cu forma si dimensiunea unui tensiometru standard, utilizatorii isi pot verifica rezultatele in numai 90 de secunde impreuna cu un feedback codificat pe culor direct pe dispozitiv si isi pot vedea istoricul complet in aplicatia gratuita Health Mate printr-o conexiune Wi-Fi sau Bluetooth®. Informatia poate fi impartasita cu usurinta doctorilor. Produsul are o baterie cu autonomie de pana la 6 luni, care poate fi reincarcata folosind un cablu micro USB.

Evaluare completa in 90 de secunde

Masoara tensiunea arteriala si detecteaza doua afectiune cardiace importante, greu de diagnosticat: fibrilatia atriala si anumite forme de boli cardiace valvulare, frecvente printre oameni hipertensivi.

Monitorizarea tensiunii arteriale

Masoara ritmul cardiac, precum si tensiunea arteriala sistolica si diastolica.

Detectarea fibrilatiei atriale prin EKG

Electrocardiograma integrata (EKG) detecteaza si inregistreaza fibrilatia atriala, cea mai comuna forma de aritmie.

Detectarea bolilor cardiace valvulare prin stetoscopul digital

Stetoscopul digital incorporat detecteaza anumite boli cardiace valvulare, caracterizate de un defect al valvelor cardiace.

Partajare cu doctorul

Salveaza si impartaseste informatiile cu furnizorul de servicii medicale, pentru a te ajuta cu gestionarea hipertensiunii si cu un diagnostic precoce.

Feedback imbunatatit

Rezultate imediate pe dispozitiv, insotite de feedback codat pe culori.

Sincronizare automata prin Wi-Fi si Bluetooth

Acces instantaneu la toate rezultatele si la istoricul acestora pe smartphone prin aplicatia gratuita Health Mate (disponibila pe iOS si Android).

Instructiuni de utilizare

Banda trebuie plasata pe bratul stang, direct pe piele. Masurarea este realizata in doi pasi: primul este masurarea tensiunii arteriale, iar al doilea pas este EKG si masurarea cu stetoscopul, pentru care utilizatorii trebuie sa-si puna mana pe electrodul de metal. Stetoscopul digital trebuie pus langa pieptul utilizatorului in timpul masurari, deoarece serveste la ascultarea inimii.

Materiale si senzori

  • EKG: luat prin doi electrozi din otel inoxidabil aflati in interiorul benzii si unul pe tub
  • Stetoscop digital: membrana de silicon si suport din otel inoxidabil

Afisaj

Ecran cu matrice LED

Precizia tensiunii

In intervalul +- 3 mmHg sau 2% din citire.

Circumferinta bratului

Intre 9 si 17 inci (22 si 42 cm).

Autonomia bateriei

Pana la 6 luni (reincarcabila prin cablu micro USB).

Memorie

Memorie de stocare nelimitata pe Withings cloud si pana la 8 masuratori in lipsa sincronizarii prin Bluetooth® sau Wi-Fi.

Conexiune

Bluetooth si Wi-Fi.

Compatibiltate

iOS (iOS 10+) si Android (6.0+).

Continutul cutiei

Withings BPM Core, cablu de incarcator, manual de instructiuni.

Detalii Produs
Tip
Tensiometru
Model
WPM04-all-Inter
Gama
BMP Core
Acumulator
Da
Functii
Monitorizare tensiune arteriala
Culoare
Alb
Accesorii
1x Cablu de incarcator
Caracteristici
Detectarea fibrilatiei atriale prin EKG
Detectarea bolilor cardiace valvulare prin stetoscopul digital
Sincronizare automata prin Wi-Fi / Bluetooth
Afisaj
Da
Design
Pentru brat
Display
LED

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.