Luni-Vineri 9-16

Aragaz Amica, 57GEH2.33HZpTa Xx, extrudat, electric, gaz, 50 cm, 65 L

ID Produs: 203035

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.896,52 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +151,72 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +265,51 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 77.29 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz Amica, 57GEH2.33HZpTa Xx, extrudat, electric, gaz, 50 cm, 65 L de la AMICA

Aragazul Amica 57GEH2.33HZPTA (XX) este un echipament XXL. Are o capacitate mult mai mare decat aragazele standard. Acest model va functiona bine in gospodariile mari, unde atunci cand pregatiti mesele, trebuie sa va ganditi nu numai la calitatea acestora, ci si la numar si volum. Pe langa faptul ca aparatul iti permite sa gatesti pe patru arzatoare de dimensiuni diferite, este echipat cu un cuptor electric care poate functiona in opt moduri.

Acestea sunt: ​​gratar, gratar combinat cu incalzire de sus, folosirea unui gratar mare cu ventilator, incalzire de jos, incalzire de sus combinata cu incalzire de jos, incalzire de sus si de jos imbogatite cu un ventilator, prajire combinata cu incalzire si dezghetare superioara. Datorita unei asemenea varietati de optiuni de tratament termic, poti fi sigur ca aragazul Amica te va sprijini in implementarea chiar si a celor mai indraznete proiecte culinare.

 

Temporizator TA si incalzire rapida

Programatorul TA inovator, electronic, va permite sa controlati usor si placut functionarea cuptorului. Este posibil sa setati orice nivel de incalzire, timpul de oprire si timpul de functionare al cuptorului. Programatorul este operat folosind trei butoane de control convenabile si intuitive. Aceasta solutie inteligenta inseamna ca, dupa setarea parametrilor de start, nu va trebui sa te gandesti la preparatele coapte pana cand acestea sunt gata de servire. Pregatirea chiar si a preparatelor sofisticate nu a fost niciodata atat de usoara!

Datorita functiei de incalzire rapida, puteti incalzi cuptorul la 150 de grade Celsius in doar 4 minute. Acest confort se aplica atat incalzitorului cu aer cald, incalzitorului de jos, gratarului armat, cat si ventilatorului. Cuptorul se incalzeste cu toata puterea camerei intr-un timp foarte scurt, asa ca nu exista nicio indoiala ca vei putea pregati chiar si o cina somptuoasa. De asemenea, va va permite sa improvizati in mod eficient in bucatarie, din impulsul momentului.

 

Siguranta ridicata de utilizare

De fiecare data cand vasul este fiert si flacara este stinsa, plita intrerupe alimentarea cu gaz, asigurand cel mai inalt nivel de siguranta pentru utilizatori. Nu exista riscul sa uitati sa rotiti butonul si gazul se va scurge in apartament pentru o perioada nedeterminata de timp - functia incorporata anti-iesire de gaz elimina complet aceasta problema.

La randul sau, fata rece a aragazului, constand din trei geamuri, se va asigura ca usa nu se incinge prea mult, iar atingerea acesteia nu va duce la arsuri. Temperatura sticlei exterioare a cavitatii cuptorului ramane incalzita la minimum si, in ciuda izolatiei groase a interiorului dispozitivului, puteti vedea exact in ce stadiu de pregatire sunt pregatite vasele de dvs. si daca totul merge conform. plan.

 

Confort exceptional de utilizare a placii de incalzire

In cuptorul Amica 57GEH2.33HZPTA (XX), planul de lucru al gratarului a fost marit comparativ cu dispozitivele de dimensiune standard. Datorita suprafetei mari a plitei pe gaz, puteti folosi chiar si mai multe oale de diferite dimensiuni in acelasi timp pentru a gati alimente. De asemenea, este mai usor sa manevrezi vasele pe suprafata cuptorului. Nu se prind unul de celalalt, asa ca nu exista riscul ca unul dintre ei sa cada si mancarea care se gateste sa aterizeze pe podea. Suprafata mare a placii de incalzire asigura o utilizare stabila si confortabila. Totul este la indemana ta si este clar vizibil. Husa de protectie, acoperita cu email lacuit, este rezistenta si garanteaza o utilizare sigura.

Facilitati suplimentare

Pe interiorul usii cuptorului Amica exista retete pentru diverse feluri de mancare. Puteti afla cat timp aveti nevoie pentru a coace un anumit fel de mancare, la ce temperatura si cat de fierbinte ar trebui sa fie cuptorul. Datorita acestui fapt, nu va fi necesar sa se verifice conditiile in care anumite mese trebuie incalzite de fiecare data. Acest lucru va va permite sa navigati mai liber in meandrele cunostintelor culinare si sa reduceti nevoia de a verifica retete pe internet sau carti de bucate.

Interiorul cuptorului este acoperit cu un email special, usor de curatat, care va va proteja de consecintele acumularii de murdarie greu de indepartat. Reziduurile alimentare carbonizate si grasimea nu se lipesc usor de acest material, iar daca se intampla acest lucru, pot fi indepartate cu usurinta cu un burete inmuiat in detergent. Nimanui nu ii place curatarea ustensilelor de bucatarie, cu aragazul Amica 57GEH2.33HZPTA (XX) vei putea scurta la minimum aceasta activitate si vei petrece timpul economisit la altceva.

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Standard
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Electric
Culoare Negru Gri

DIMENSIUNI

Latime 50 cm
  • Plita
    • Alimentare plita
      Gaz
    • Numar arzatoare
      4
    • Aprindere electrica arzatoare
      NU
  • Cuptor
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.