Luni-Vineri 9-16

Aragaz Amica, 58CE1.30HMsQ (W), Alb, vitroceramica, electric, 50 cm

ID Produs: 203048

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.047,38 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +163,79 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +286,63 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 83.44 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz Amica, 58CE1.30HMsQ (W), Alb, vitroceramica, electric, 50 cm de la AMICA

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Vitroceramica
Alimentare plita Electric
Alimentare cuptor Electric
Culoare Negru Alb

DIMENSIUNI

Latime 50 cm

Cu siguranta, cel putin o data tu sau cineva apropiat de tine ars, atingand din greseala de sticla cuptor preincalzit. Cu un cuptor Amica la domiciliu, astfel de situatii nu vor avea loc. Usa cuptorului este echipata cu 3 ferestre – sticla interioara este un geam reflectorizant care reflecta caldura, prevenind supraincalzirea ferestrei exterioare. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

 

 

Email EasyClean

Spalarea cuptorului este o ocupatie care cu siguranta nu va place. Pentru a facilita procesul de curatare, interioarele cuptoarelor Amica sunt acoperite cu un EasyClean Enaly special, fara porii si golurile care favorizeaza depunerea murdariei si a grasimii. De acum inainte, curatarea cuptorului va fi fabulos de simpla. Fa-ti viata mai usoara! Nu pierde prea mult timp curatand! Petrece-l cu cei dragi sau dezvoltarea intereselor tale.

 

 

Retete pe usa

De acum inainte, cu bucataria Lui Amica, nu trebuie sa cauti carti de bucate pentru informatii despre sa coci un anumit fel de mancare. Pe interiorul usii cuptorului veti gasi un ghid practic care va va spune ce temperatura si timp de coacere pentru a alege pentru prepararea unui anumit vas. Confort la indemana. Ca sa te coc mereu.

 

 

Sertar pe ghidaje cu role

Sub compartimentul cuptorului exista un spatiu pentru depozitarea vaselor, tigailor si vaselor. Sertarul este montat pe ghidaje cu role pentru o functionare stabila si silentioasa. Datorita materialelor sintetice moderne, sertarul este mai rezistent la caldura.

Intrebare tehnica adresata producatorului
 

Fata rece (3 panouri)

Cu siguranta, tu sau cei dragi te-ai ars macar o data, atingand accidental paharul fierbinte al cuptorului. Cu o bucatarie Amica acasa, astfel de situatii nu vor aparea. Usile cuptorului sunt echipate cu 3 geamuri, care impiedica incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

 

Chiar si coacerea

Gata cu coacerea nereusita! Prajiturile tale nu vor mai fi niciodata prea putin gatite in interior sau arse pe laterale. Solutia folosita in cuptoarele Amica asigura o circulatie adecvata a aerului in interiorul camerei. Datorita acestui lucru, poti fi sigur ca prajiturile tale vor fi rumenite si coapte uniform.

 

Curatare cu abur

Cu functia de curatare cu abur, spalarea cuptorului nu va mai fi atat de obositoare. Aburul inmoaie murdaria, iar curatarea se limiteaza la turnarea a 1 pahar cu apa pe tava, setarea cuptorului la 50 ° C si lasarea aparatului timp de 30 de minute. Murdaria inmuiata de abur poate fi indepartata cu usurinta din intreg cuptorul folosind un burete cu apa si detergent de vase. Petele grase si alte murdarie vor disparea fara utilizarea de substante chimice nocive.

 

Email EasyClean usor de curatat

Spalarea cuptorului este o treaba care sigur nu va place. Pentru a facilita procesul de curatare, interioarele cuptoarelor Amica sunt acoperite cu un email special EasyClean care este lipsit de pori si cavitati care faciliteaza depunerea murdariei si grasimilor. De acum inainte, curatarea cuptorului va fi extrem de usoara. Fa-ti viata mai usoara! Nu pierde prea mult timp cu curatarea! Petreceti-l cu cei dragi sau dezvoltati-va interesele.

  • Plita
    • Alimentare plita
      Electric
    • Numar arzatoare
      4
  • Cuptor
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.