Luni-Vineri 9-16

Aragaz Amica, 618GE3.39HZpTaDpNA (W), gaz, electric, Alb, 65L, 60 cm

ID Produs: 203053

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.544,58 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +203,57 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +356,24 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 103.69 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz Amica, 618GE3.39HZpTaDpNA (W), gaz, electric, Alb, 65L, 60 cm de la AMICA

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Standard
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Electric
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Latime 60 cm

 

Cu siguranta, tu sau cei dragi te-ai ars macar o data, atingand accidental paharul fierbinte al cuptorului. Cu o bucatarie Amica acasa, astfel de situatii nu vor aparea. Usile cuptorului sunt echipate cu 3 geamuri, care impiedica incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

 

Preincalzire in 4 minute.

Te grabesti si nu ai timp suficient pentru toate? Aceasta functie permite cuptorului sa se incalzeasca foarte rapid la temperatura selectata. Porneste incalzitoarele cu convectie si incalzitorul inferior sau gratarul si ventilatorul intariti, folosind astfel intreaga putere a cuptorului pentru a incalzi camera rapid. Puteti porni cuptorul cu un moment inainte de a incepe sa coaceti si fiti siguri ca veti fi la timp cu totul!

 

Gatit adevarat ventilator

Functia de convectie este de a pune in miscare aerul cald, datorita caruia temperatura este uniforma in fiecare parte a cuptorului. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unui incalzitor superior si inferior sau a unui incalzitor inel. Fiecare bucatarie cu aer cald este echipata cu un ventilator care distribuie uniform aerul in jurul cavitatii cuptorului.

 

Arzator wok

Planificati o petrecere si doriti sa serviti oaspetilor tai wok-ul asiatic preferat? Daca ai o plita pe gaz Amica cu arzator Wok, o vei pune pe viata! Acest tip de arzator are flacara dubla si este perfect pentru prepararea mancarurilor in oale mari, tigai sau tigai wok. Va permite sa prajiti sau sa gatiti rapid si uniform, fara riscul de a arde, de a gati insuficient sau de a pierde nutrienti. Tot ce-ti mai ramane este distractie delicioasa.

 

Grilaje stabile din fonta

O oala cu apa clocotita care se clatina pe un gratar instabil poate fi foarte periculoasa. De aceea, Amica foloseste gratare stabile din fonta, care nu numai ca garanteaza siguranta, ci si sporesc estetica bucatariei. Sunt concepute astfel incat sa puteti muta oale fierbinti fara riscul de a muta gratarul. In plus, le puteti spala in masina de spalat vase, eliminand nevoia de spalare greoaie. Asa arata confortul din bucatarie.

 

Ghiduri telescopice

Poate fi dificil si periculos sa scoti sau sa pui o tigaie grea intr-un cuptor incins... Nu daca ai un aragaz Amica al carui cuptor este echipat cu ghidaje telescopice stabile. Acestea garanteaza libertatea de utilizare si sporesc semnificativ siguranta. Iar datorita reglajului vertical, ele iti permit si ajustarea interiorului cuptorului la diverse nevoi.

 

Tip produs Aragaz de sine stătător
Latime 600 mm
Adâncime 600 mm
Inaltime 850 mm
Grill Da
Putere grill 2000 W
Dimensiune cuptor mediu
Putere cuptor 3100 W
Clasa de eficienta energetica A
Tip suprafață superioară Oțel inoxidabil
Poziția de control Față
Încălzire de sus și de jos Da
Tip plită pe gaz
Numărul de cuptoare 1
Culoare produs Alb
Numărul de funcții 10
Capacitate neta cuptor 65 L
Sursa de alimentare cuptor electric
Poziția cuptorului Inferioară

  • Plita
    • Alimentare plita
      gaz
  • Cuptor
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.