Luni-Vineri 9-16

Aragaz Amica, 6117GED3.33PaHZpTaDA (W), gaz, electric, 60 cm, 77L, Alb/Negru

ID Produs: 203065

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.406,76 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +192,54 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +336,95 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 98.07 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz Amica, 6117GED3.33PaHZpTaDA (W), gaz, electric, 60 cm, 77L, Alb/Negru de la AMICA

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Standard
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Electric
Culoare Alb Negru

DIMENSIUNI

Latime

60 cm

 

 

Fata rece (3 panouri)

Cu siguranta, tu sau cei dragi te-ai ars macar o data, atingand accidental paharul fierbinte al cuptorului. Cu o bucatarie Amica acasa, astfel de situatii nu vor aparea. Usile cuptorului sunt echipate cu 3 geamuri, care impiedica incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

 

Preincalzire in 3 minute.

Te grabesti si nu ai timp suficient pentru toate? Aceasta functie permite cuptorului sa se incalzeasca foarte rapid la temperatura selectata. Cuptorul ajunge la 150°C in doar 3 minute! Puteti sa-l porniti cu un moment inainte de a incepe sa coaceti si sa fiti sigur ca veti fi la timp cu totul!

 

Gatit adevarat ventilator

Functia de convectie este de a pune in miscare aerul cald, datorita caruia temperatura este uniforma in fiecare parte a cuptorului. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unui incalzitor superior si inferior sau a unui incalzitor inel. Fiecare bucatarie cu aer cald este echipata cu un ventilator care distribuie uniform aerul in jurul cavitatii cuptorului.

 

SoftSteam

Prajituri ca de la o patiserie, paine... chiar mai bune decat de la o brutarie! Cu SoftSteam - coacere cu abur - produsele tale de copt vor arata si vor avea intotdeauna un gust delicios! Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati apa intr-un lighean special. Datorita fierberii la abur, painea creste mai bine si uniform, este si mai pufoasa si nu se usuca. SoftSteam este ideal si pentru incalzirea alimentelor care isi pastreaza suculenta datorita acestuia.

 

Grilaje stabile din fonta

O oala cu apa clocotita care se clatina pe un gratar instabil poate fi foarte periculoasa. De aceea, Amica foloseste gratare stabile din fonta, care nu numai ca garanteaza siguranta, ci si sporesc estetica bucatariei. Sunt concepute astfel incat sa puteti muta oale fierbinti fara riscul de a muta gratarul. In plus, le puteti spala in masina de spalat vase, eliminand nevoia de spalare greoaie. Asa arata confortul din bucatarie.

 

Sistemul Amica BakingPro ®

Coacerea perfecta nu este doar o chestiune de pricepere, ci mai presus de toate o chestiune de a avea cuptorul potrivit. Noul design al camerei garanteaza o distributie perfecta si uniforma a caldurii si o temperatura stabila in tot cuptorul. Datorita acestui lucru, puteti pregati un lot mare de produse de copt, asigurandu-va ca acestea vor fi rumenite si coapte uniform. Camera este, de asemenea, mai mare si are mai multe niveluri de coacere - acum puteti coace cele cateva fripturi proverbiale cu o singura piatra! Foile sunt si ele mai mari, iar noua protectie a ventilatorului accelereaza incalzirea. Cu BakingPro System ® poti coace mai mult, mai rapid, mai bine si mai convenabil - iar treburile tale de zi cu zi vor deveni o placere!

  • Plita
    • Alimentare plita
      gaz
  • Cuptor
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.